Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā Ventspilī un Ventspils novadā laika posmā no 8. līdz 14. maijam izpildīti 146 izsaukumi un hospitalizēti 87 cilvēki, no tiem deviņi bija bērni. Alkohola reibumā bija 18 cietušie, no kuriem divi guva krimināltraumas.

Braucot pa pilsētu ar velosipēdu, kāda 81 gadus veca sieviete krita no sava spēkrata un sasita galvu. Ar brūci galvā kundze nogādāta slimnīcā.

Kāda cita 56 gadus veca ventspilniece ilgstoši neatvēra saviem ģimenes locekļiem mājokļa durvis. Tika izsaukta ātrā medicīniskā palīdzība, glābēji un arī policijas darbinieki. Iekļūstot dzīvoklī, noskaidrots, ka kundze ir spēcīgā reibonī, ko izraisījusi alkohola lietošana. Ar saindēšanos sieviete nogādāta ārstniecības iestādē.

Automašīnai ietriecoties kokā, cieta kāds 29 gadus vecs vīrietis. Vīrietis atradies blakussēdētāja pusē, iespējams, nav bijis piesprādzējies un tāpēc guva krūšu kurvja sasitumu un nogādāts slimnīcā.

Iestājoties siltākam laikam, arvien vairāk traumas gūst bērni, kuri skrienot un lecot gūst dažādus lūzumus un sasitumus. Tā kādam 10 gadus vecam zēnam neizdevās lēciens no rotaļu laukuma slidkalniņa. Zēns neveiksmīgi piezemējies un lauzis roku. Kāds cits 13 gadus vecs zēns skrienot aizķēries un uzkritis uz sola malas, iedzīvojies krūšu kurvja sasitumā un nogādāts slimnīcā.

Nepaveicās arī gadu vecam puisēnam, kurš, skrienot pa māju, ieskrējis durvju stenderē un ar vēdera sasitumu nogādāts slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Novadnieks 16.05.2017, 08:31:06

    Lai arī kādi bija tie padomju laiki, bet toreiz bērni ar galvu draudzējās vairāk nekā tagad šitie elektroniski sintētiskie izlaistie knopeļi.Dauza sevi,dauza citus savus vienaudžus,nezin kas ir rīts un vakars,visādas cūcības viņiem ir krutas.Arī vecāki viņiem tādi jocīgi.Tāds "interesants " laikmets,vai ne?

  • -1
    Latvija pāri visām! 16.05.2017, 09:10:37

    Patiesības labad jāsaka, ka jaunie te traumas dabūjuši ne jau pie ekrāniem sēžot, bet svaigā gaisā spriņģojot.
    Bet to jau iereibušās kundzes paaudzes pārstāvim nesaprast.)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: