Ventspils bibliotēkās pieejams plašs un daudzveidīgs grāmatu klāsts, kuras ērti var paņemt līdzi uz mājām, tomēr ir arī tādi iespieddarbi, kas pieejami tikai bibliotēkās uz vietas.

Nereti tieši grāmatas ar atzīmi „Tikai lasītavā” ļoti noderētu līdzi ņemšanai, piemēram, kāda darba sagatavošanai mājās. Šādā gadījumā Ventspils bibliotēka saviem lasītājiem piedāvā „Nakts abonementu” vai „Svētku un izejamo dienu abonementu”.

„Nakts abonements” un „Svētku un izejamo dienu abonements” ir iespieddarbu un citu materiālu ar statusu „Tikai lasītavā” izsniegšana uz mājām pēc bibliotēkas slēgšanas darba dienas beigās līdz nākošās darba dienas rītam vai uz svētku un izejamām dienām. Piemēram, ja darba dienā pēc iespieddarba vai cita materiāla ar statusu „Tikai lasītavā” ieradīsies plkst. 18.00 – 18.30, tad to būs iespējams paņemt līdzi uz mājām līdz nākamās darba dienas rītam. Sestdienā tikai lasītavā pieejamās grāmatas līdzi ņemšanai iespējams saņemt jau plkst. 15.00. Turklāt no rīta grāmatas vai citus materiālus ērti iespējams atstāt pie Galvenās un Bērnu bibliotēkas un Pārventas bibliotēkas izvietotajās iekārtās – grāmatu nodošanas kastēs, negaidot bibliotēkas atvēršanos.

„Nakts abonements” un „Svētku un izejamo dienu abonements” pieejams visās Ventspils bibliotēkās – Galvenajā, Bērnu, Pārventas, Gāliņciema, Augstskolas un Medicīnas bibliotēkās tiem lasītājiem, kuriem ir pieejama vienotā lasītāju karte.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: