Jau 26. maijā ventspilniekus un pilsētas viesus priecēs pasākums Piektdienas pastaiga „Iznāc vakara gaismā”. Dažādus kultūras un izglītojušos pasākumus varēs baudīt deviņās pilsētnieku iecienītās atpūtas vietās.

Pasākumu cikls sāksies 18.00 Dzirnavu laukumā ar Piedzīvojumu medībām bērniem. Mazajiem ventspilniekiem būs iespēja piedalīties dažādos pārbaudījumos vairākos kontroles punktos. Darbosies rotaļu laboratorijas, priecēs dejotāji no deju studijas “Deguntiņš uz augšu” un “Scorpions”, kā arī notiks Bērnu bigbenda koncerts.

Pie strūklakas “Saules laiviņas” būs apskatāma izstāde “# Es mīlu Tevi, Ventspils!”, bet uz Lampu tirgu ielūdz Zaļais namiņš. Savukārt uz Putnubiedēkļu parādi “Skārņu ielas iemītnieki” aicina Amatu māja.

No 19.00 līdz pat 24.00 darbosies “KINO RIO” ar dažāda žanra filmu programmu, bet Rātslaukumā būs iespēja uzzināt “Visu par Latviju” Zemessardzes 46.kājnieku bataljona vadībā. Baudīt burvīgu vakaru, lieliskā atmosfērā varēs Jauniešu mājas pagalmā, kur ierīkots būs “Ziņģu dārzs”, lai kopā ar Ēriku Loku, Juri Hiršu un klejojošo apvienību “Transcendentāle” ļautos dziesmotām sarunām par dzīvi.

Vecpilsētas tirgū par jautru garu rūpēsies Liepājas aktrišu folkloras apvienība “Atštaukas”, muzicēs ekskluzīvs akordeonistu trio “Bakardions”, bet noslēgumā vakara balle ar Rumbas kvartetu.

Lielajā laukumā baudīsim koncertu “Mīlas melodija” Jāņa Lūsēna, vijolnieka Raimonda Ozola un divu lielisku balss īpašnieku – Andra Ērgļa un Annijas Putniņas vadībā, pēc kura apmeklētājus izklaidēs un smīdinās radošā apvienība Spiediens. Bet kārtīgi izdejoties varēs Piektdienas nakts burziņā, kur karstākos mūsdienu hītus un deju mūzikas improvizācijas izpildīs grupa Dandy Deluxe un Normunds Rutulis, kā arī DJ Makree, DJ Magnuss Eriņš, DJ Get Dizzy un Dj Vento.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: