Pagājušajā nedēļā no 4. līdz 6. maijam Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki konstatējuši vairākus ceļu satiksmes pārkāpumus.

4.maijā ap plkst. 00:30 Ventspils novadā, Tārgales pagastā uz ceļa Ventspils-Kolka Satiksmes uzraudzības rotas darbinieki sastapa vīrieti, kurš bija manāmā alkohola reibumā un mēģināja stumt velosipēdu. Mēģinot noskaidrot vīrieša personību un dzīvesvietu, lai nogādātu viņu mājās, tas neizdevās un vīrietis mēģināja aizmukt, kā rezultātā saplēsa inspektora atstarojošo vesti. Valsts policijā uzsākta administratīvā lietvedība par nepakļaušanos policijas darbiniekam. Ventspils iecirknī noskaidrots, ka 1970.gadā dzimis vīrietis ir 3,15 promiļu reibumā. Jāpiemin, ka vīrietis pārvietojās pa brauktuves nomali bez gaismas atstarojošiem elementiem diennakts tumšajā laikā, par ko Valsts policijā ir uzsākta administratīvā lietvedība.

5.maijā ap plkst. 12:30 Ventspilī, pa Brīvības ielu 1997.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “BMW” un, veicot pagriezienu, nedeva ceļu automašīnai “Volkswagen Passat”, kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis, kā rezultātā notika sadursme un negadījuma rezultātā tika bojātas ceļa norobežojošās barjeras. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

5.maijā ap plkst. 15:40 Ventspilī pa Ganību ielu 1965.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Citroen”, būdams 0,99 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

6.maijā ap plkst. 08:00 Ventspils novadā, Zlēku pagastā 1997.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Toyota” un, neizvēloties drošu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un apgāzās. Vīrietis pēc notikušā atstāja negadījuma vietu, neziņojot par to policijai noteiktā kārtībā. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Vīrieša izelpā konstatētas 1,03 promiles alkohola, par ko viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: