Jau vairāk nekā mēnesi pašvaldības SIA „Ventspils reiss” apkalpotajos starppilsētu maršrutos iespējams iegādāties saviem paradumiem atbilstošas abonementu kartes, kas garantē braukšanas maksas atlaides.

Abonementu biļete visizdevīgākā ir tiem pasažieriem, kas regulāri pārvietojas kādā no starppilsētu maršrutiem. Tādējādi viņi par braucienu sabiedriskajā transportā var maksāt lētāk, saņemot atlaidi 10; 15 vai 20% apmērā. Abonementa biļeti pasažieri var lietot, ja Ventspils autoostas kasē ir iegādāta elektroniskā abonementu karte.

Pašlaik abonementa biļetes var izmantot braucieniem kādā no “Ventspils reiss” apkalpotajiem starppilsētu maršrutiem - uz Rīgu, Jelgavu, Liepāju, Kuldīgu, Dundagu.

Pasažieriem tiek piedāvāti vairāki biļešu veidi:

1. 5 dienu biļete braucienam vienā virzienā vai turp atpakaļ – atlaide 15%;

2. 7 dienu biļete braucieniem abos virzienos – atlaide 20%;

3. mēneša biļete, kas paredzēta braucieniem 2 dienas nedēļā abos virzienos – 15% atlaide;

4. mēneša biļete, kas paredzēta braucieniem darba dienās vienā virzienā vai turp atpakaļ – atlaide 20%;

5. mēneša biļete visām mēneša dienām – 20%

6. biļete noteiktam braucienu skaitam, kas izmantojams 30 dienu laikā – atlaide tiek piešķirta atkarībā no izvēlētā dienu skaita.

Sīkāku informāciju par biļešu veidiem un to iegādi iespējams saņemt Ventspils autoostas kasēs.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    NeedleHedgehog 27.04.2017, 21:59:54

    Ziniet, ir cilvēki, kam aktuālāk būtu kaut kāda tamlīdzīga karte pilsētas mikroautobusos. Nav jau īsti runa par cenu, bet par to, ka vienmēr makā jābūt skaidrajai naudai + vēlams tieši monētās. Mēnešbiļeti ieviest noderētu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: