22.aprīlī plkst. 18.00 Ventspils Jaunrades namā notiks 5. Pieaugušo deju kolektīvu festivāls „Sieviete-krāšņākais zieds”.

Savu dalību festivālam pieteikuši 11 kolektīvi no dažādām Latvijas pilsētām -Ventspils, Aizputes, Talsiem, Vandzenes, Engures, Jūrmalas, Jelgavas. Pasākuma dalībnieces ir sievietes, bet dejos arī daži kungi. Festivāls šogad notiek par godu Ventspils Kultūras centra deju grupai “Vēlreiz” 10 gadu jubilejai.

Kā viesi pasākumā skatītājus priecēs popstudijas “Jūras akmentiņi” grupas (vad. Lūcija Boitmane un Inga Pašāne).

"Festivāli ir ļoti svarīgi kolektīvu radošās darbības motivācijai. Tiem gatavojoties, tiek veidotas jaunas horeogrāfijas un pieaicināti jauni kolektīvi. Priecē tas, ka dejošana motivē katru sievieti justies pozitīvai, dzīvespriecīgākai un sievišķīgai, un ļauj atpūsties no ikdienas rūpēm. Tas arī ir mūsu rīkotā festivāla viens no mērķiem - apzināties, cik skaistas ir mūsdienu sievietes, iepazīt citu kolektīvu repertuāru, kopīgi priecāties par skaistiem priekšnesumiem un būt gandarītiem par paveikto. Tā kā šogad ir jubilejas gads gan festivāla organizatoriem deju grupai “Vēlreiz”, gan arī pašam deju festivālam, šogad žūrija nebūs. Visi festivāla dalībnieki un skatītāji raibā pavasarīgā programmā svinēs svētkus Sapņa realizācija dzimšanas dienas ballītē," stāsta Everita Panfiļonoka.

Ieeja pasākumā brīva.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: