Ugāles pirmsskolas izglītības iestādē “Lācītis” notika Ventspils novada pirmsskolas pedagogu konference “Pirmsskolas vecuma bērnu aktīvā pētniecības un praktiskā darbība apkārtējās dabas izzināšanai pastaigās un āra nodarbībās”.

Ventspils novada pirmsskolas pedagogu konferencē piedalījās arī  astoņi Ventspils pilsētas pirmsskolas darba speciālisti. Pieredzē dalījās desmit rajona pirmsskolas izglītības iestādes, prezentācijās varēja iepazīties ar aizrautīgo pedagogu darbu, kā izraisīt bērnu interesi, veicot pētījumus, eksperimentus un aktīvi darbojoties.

Ventspils pilsētas pirmsskolu pedagoģes izsaka pateicību Ventspils rajona kolēģiem par prezentācijām un radošo darbu izstādi, turklāt kāda pieredze  tiks iedzīvināta arī  Ventspils pirmsskolās.  

Izmantojot šādu iespēju un turpinot sadarbību, Ventspils rajona pirmsskolu pedagogi tika uzaicināti piedalīties Ventspils pirmsskolas darbinieku konferencē, kas norisināsies šī gada 29. augustā Ventspils Jaunrades namā, kurā varēs aizgūt kādu labu ideju arī no Ventspils pirmsskolu iestāžu pieredzēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: