Šodien plkst.12 Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā tiks atklāta elastīgo iepakojuma materiālu ražotne AS "Immer Digital", aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Ieguldot ukraiņu investoru privāto kapitālu, "ABLV Bank" un attīstības finanšu institūcijas "Altum" līdzfinansējumu, Ventspils ražotnes projektā investēti vairāk nekā pieci miljoni eiro.

Jaunajā digitālās drukas ražotnē tiks izgatavots elastīgais iepakojums, etiķetes un maisi. Iepakojums būs piemērots gan pārtikas, gan nepārtikas precēm, tostarp svaigiem, saldētiem, cietiem, šķidriem, ķīmiskiem un cita veida produktiem.

Kā apgalvo uzņēmuma vadība, iepakojuma ražošanā izmantojamās inovatīvās tehnoloģijas ļaus būtiski paildzināt produktu uzglabāšanas laiku, salīdzinot ar tradicionālajiem iepakojuma veidiem. Savukārt digitālās drukas priekšrocības ļaus veidojot unikālus individualizētus iepakojuma dizainus, operatīvi un kvalitatīvi apstrādāt klientu pasūtījumus, kā arī par pieejamu cenu izpildīt neliela apjoma pasūtījumus mazajiem uzņēmējiem un mājražotājiem. Tāpat uzņēmums piedāvās koncepcijas un dizaina izstrādi, pirmsdrukas pakalpojumus un citus inovatīvus risinājumus dažādu drukas materiālu un tehnoloģiju izmantošanas iespējām.

Uzņēmumā iecerēts nodarbināt ap 100 cilvēku. Latvijā uzņēmums izmantos "ImmerGroup" ražošanas tehnoloģijas, patentus un izejmateriālus un kopā ar Ukrainas kolēģiem veiks personāla apmācību.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -3
    Andrejs 01.02.2017, 09:04:24

    Lai izdodas! Un lai čīkstētāji vismaz aiziet apskatās, kas tā par rūpnīcu un uzzina, kas jāmāk, lai tādā strādātu. Varbūt ir darbi, kur vien vajadzīga vēlme sākt kustēties?
    Būs apņēmība, būs rezultāti un izaugsme. Ar skābu ģīmi gan izaugsme nebūs...

  • 0
    Nah nahs 01.02.2017, 11:58:45

    Interesanti,vai viekāršs strādnieks,kam iemaņas vienīgi ar mehāniskās vadības darbgaldiem,arī var cerēt,ka viņu tur apmācīs uz elektroniskās vadības iekārtām?
    Spriežot pēc viņu darba sludinājumiem,tur jābūt bezmaz inženierim,lai varētu cerēt uz labvēlīgu atlasi.

  • -2
    Nif nifs 01.02.2017, 22:16:45

    Ko tad darīji tolaik, kad mamma lika mācīties? Tagad kod pirkstos, tālāk par lāpstas kāta inženieri netikt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: