27.janvārī dažas minūtes pēc pusnakts 1985.gadā dzimis vīrietis Ventspils novadā, Tārgales pagastā, vadot automašīnu “Volvo” pa autoceļu virzienā uz Mazās Kurzemes ielu pāri dzelzceļa pārbrauktuvei, neizvēlējas drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un uzbrauca brauktuves nožogojumam.

Dzelzceļa kustība netika traucēta. Par notikušo ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Vīrietis automašīnu vadījis, atrodoties alkohola reibumā. Vīrieša izelpā konstatētas 1,54 promiles alkohola, par ko vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par šādu pārkāpumu transportlīdzekļa vadītājam piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no tūkstoš divsimt līdz tūkstoš četrsimt eiro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

27.janvārī ap plkst. 11:30 Ventspilī, Lielā prospektā 1988.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volkswagen Jetta” un, neizvēloties drošu braukšanas intervālu, izraisīja sadursmi ar pa blakus joslu braucošu automašīnu “Volkswagen Variant”. Šajā negadījumā cietušo nav. Transportlīdzekļa vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

29.janvārī ap plkst. 01:10 Ventspilī pa Valdones ielu virzienā no Kuldīgas ielas uz Pulkveža ielas pusi, 1991.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Audi” ar bojātu bremžu iekārtu. Vīrietis neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca apgaismes stabā un sētas nožogojumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: