FIBA Čempionu līgas izlozē BK Ventspils saveda kopā ar šī brīža Itālijas vicelīderiem Umana Reyer Venezia, bet šī pāra uzvarētājus sagaida vēl vieni itāļi – Scandone Avelino.

Ventspilnieki savā apakšgrupā ierindojās piektajā vietā, tāpēc izslēgšanas spēļu izlozē nokļuva neizsēto komandu skaitā, kas nozīmēja arī to, ka pirmā spēlē būs jāaizvada savā laukumā. Izlozē Ventspils vārds tika izvilkts otrais, bet tam pretī tika nostādīts Itālijas čempionāta vicelīderu Umana Reyer Venezia. Itāļi savā grupā finišēja ar deviņām uzvarām un pieciem zaudējumiem, kas bija pa spēkam vēl divām komandām – pirmajā vietā ierindojās franču Le Mans Sarthe, Venēcijas komanda bija otrā, bet trešajā vietā palika turku Karsiyaka.

Interesanti, ka no 2008. līdz 2010. gadam komandā spēlē šī brīža ventspilnieku kapteinis Kristaps Janičenkos. Vēl interesantāk, ka komandai, kura uzvarēs šajā duelī, pretī arī nāks Itālijas A sērijas pārstāvis, šobrīd trešajā vietā esošā Avelino komanda. Apakšgrupā tā ar desmit uzvarām un četrām neveiksmēm bija otrā, piekāpjoties vienīgi spāņu Iberostar Tenerife.

Uzvarētāji izslēgšanas mačos tiks noskaidroti divu spēļu summā, bet pirmā kārta risināsies no 7. līdz 22. februārim.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    es 27.01.2017, 16:26:04

    Jācer, ka līdz itāļu dienām:

    1. būs atrasts C spēlētājs;
    2. izveseļosies galv.treneris;
    3. tiks uzlabota loģistika uz Itāliju un no tās (pēc Varēzes bija komentāri par to).

  • 0
    keda 27.01.2017, 16:31:12

    Jā, C vajag! Un tad uz priekšu līdz Final4! izloze galīgi nav slikta trāpījusies :)

  • 0
    ozols 27.01.2017, 16:50:36

    Viss čikeniekā,tikai viens sīkums-jāuzvar ! Lai veicās :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: