11.decembrī, plkst. 17 Ventspils baptistu baznīcā ikviens aicināts uz labdarības koncertu „No debesīm es atnesu...”, kur varēsiet ne tikai sajust svētku noskaņu, bet arī ziedot bērniem ar īpašām vajadzībām.

Labdarības koncerts „No debesīm es atnesu...” jau devīto reizi tiek organizēts, lai vāktu ziedojumus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem – īpašiem ārstēšanās vai rehabilitācijas kursiem, vingrošanai, masāžām. Ziedojumi tiks vākti un nodoti atbalsta centram „Cimdiņš”, kura speciālisti zina un vislabāk varēs novērtēt, kuram bērniņam palīdzība nepieciešama vissteidzamāk.

Koncertu ar Ziemassvētku dziesmām piepildīs Ventspils popgrupas „Jūras akmentiņi” dziedātāji Lūcijas Boitmanes vadībā un koncerta īpašais viesis - dziedātājs Andris Ērglis. Par siltu noskaņu, papildinot labdarības koncertu ar sirdsvārdiem, parūpēsies Dana Reizniece – Ozola. Labdarības koncertu bērniem ar īpašām vajadzībām „No debesīm es atnesu...” organizē politiskā partija „Latvijai un Ventspilij”, bet organizēšanas izdevumus no personīgajiem līdzekļiem sedz Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Ieeja pasākumā bez maksas. Koncerta laikā tiks vākti ziedojumi.

Ziedojumus iespējams arī pārskaitīt:

Nodibinājumam "Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš"
Reģ.Nr. 40008167435
Adrese: Atpūtas iela 16, Ventspils, LV-3601
Banka: AS "Swedbank"
Kods: HABALV22
Konts: LV98HABA0551030241786

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: