Sakarā ar 1.adventes tuvošanos, Ziemeļkurzemes reģionālo slimnīcu piektdienas vakarā apmeklēja 2 meitenes no 4.vidusskolas, kas bija sarūpējušas kopā ar klasesbiedru, pašu rokām gatavotu, adventes vainagu Dakterim Klaunam kā pateicību par jautro mirkļu radīšanu slimnīcā.

Slimnīcas personālam šis bija liels pārsteigums, ka bērni ir pēc savas iniciatīvas veidojuši šo adventes vainagu un saņēmuši drosmi iet un meklēt Dakteri Klaunu pa Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas telpām, lai dāvanu pasniegtu.

Dakteri Klaunu tajā dienā meitenēm neizdevās sastapt, tāpēc Dakteris Klauns devās pie bērniem. Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas bērnu nodaļas vadītāja daktere Ieva Ozola kopā ar Dakteri Klaunu devās uz 4.vidusskolu, lai teiktu paldies par šo sirds silto dāvanu. Dakters Klauns vaicāja bērniem: „Kā šī ideja radās veidot vainagu?” uz kuru saņēma atbildi, ka laikā kad bērni bijuši Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā, Dakters Klauns bijis ļoti labs uzmundrinājums un deva daudz prieka brīžu, tāpēc bērni gribējuši teikt lielu paldies. Dakterim Klaunam šī, pašu rokām gatavotā, dāvana raisīja daudz smaidus un patiesu prieku.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: