Autoosta Ventspilī ir ne tikai vieta, no kurienes izbrauc piepilsētas un starppilsētas autobusi, bet arī kur notiek aktīva uzņēmējdarbība.

Paralēli valsts noteiktajām pasažieru apkalpošanas funkcijām autoosta nodrošina ar darbu vairāk nekā 45 ventspilnieku. Ieejot autostacijā, tur var ne tikai iegādāties biļeti vajadzīgajam braucienam, bet arī apgriezt matus, saremontēt mobilo telefonu vai nopirkt jaunu, paēst vai iedzert tasīti smaržīgas kafijas, nofotografēties dokumentiem vai attīstīt fotogrāfijas, nopirkt jaunāko presi, produktus, suvenīrus, apģērbu un apavus, ziedus, saņemt ar autopastu piegādātos sūtījumus. Tur tāpat var noķert taksi un izņemt naudu no bankomāta.

Paralēli savu galveno funkciju izpildei autoosta izīrē telpas vairāk nekā desmit vietējiem uzņēmumu, kas savukārt piedāvā daudzveidīgus pakalpojumus iebraucējiem un ventspilniekiem. SIA Ventspils reiss valdes priekšsēdētājs Artūrs Lieģis neslēpj – ja nebūtu telpu nomas maksājumu, uzņēmums nespētu nosegt visus autostacijas uzturēšanas izdevumus.

Vairāk par autoostas ikdienu lasiet šodienas Ventas Balsī.

Foto: Ventspils Augstskolas absolvents Andris Otto autoostas darbu vada tikai pāris gadu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: