Otrdien, 12. aprīlī, uzņēmumā ““Ventspils nafta” termināls” (VNT) notika Atvērto durvju diena. Pasākumā piedalījās 44 skolēni no piecām dažādām Latvijas izglītības iestādēm.

Atvērto durvju dienu dalībniekiem bija iespēja satikt uzņēmuma vadību, uzklausīt un iztaujāt uzņēmuma darbiniekus, apskatīt VNT teritoriju, centrālo dispečeru ēku, laboratorijas un biroja ēkas kompleksu. Jaunieši augsti novērtēja daudzpusīgo dienas programmu, kā arī norādīja, ka tieši patiecoties līdzšinējai VNT sabiedriskajai aktivitātei ir izlēmuši veidot savu karjeru inženierijas un eksaktajās zinātnēs. Jaunieši atzina, ka darbs VNT ir katra inženiera sapnis. Pasākuma laikā viesi varēja redzēt termināli tā pilnā darbībā un sajust kā ir būt daļai no komandas.

VNT ģenerāldirektors Lars Panclafs izteicās: “Katru reizi ar gandarījumu uzņemam pie sevis skolēnus, studentus un jaunos profesionāļus, jo ticam un vēlamies parādīt, ka darbs VNT ir aizraujošs un interesants, vienlaikus prasot augstas profesionālas zināšanas. Ceram, ka ieskats VNT rosinās jauniešus apgūt inženierzinātnes un kādu dienu kāds no viņiem pievienosies mūsu profesionāļu komandai.”

Pasākums VNT notika jau trešo reizi karjeras portāla prakse.lv organizētās Atvērto durvju nedēļas ietvaros no 11.-15. aprīlim. ““Ventspils nafta” termināls” ir Atvērto durvju nedēļas atbalstītājs. Piecās Atvērto durvju dienās jaunieši visā Latvijā 400 ekskursijās iepazinuši 70 Latvijas uzņēmumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: