Pateicoties Olimpiskā centa Ventspils atbalstam, pirmo reizi tika organizētas Ventspils Augstskolas un Ventspils Tehnikuma komandu sacensības galda hokejā, kas izvērsās par aizraujošu notikumu.

Komandu sastāvi tika veidoti, ņemot vērā iepriekšējo turnīru rezultātus, un tajos bija divi jaunieši, divas jaunietes un viens mācībspēks. Vispirms komandas tikās savā starpā, bet izspēli noslēdza kapteiņi un pasniedzēji. Ja tad rezultāts būtu neizšķirts, vēlreiz tiktos daiļā dzimuma pārstāves.

VeA komandā meistarīgāk nospēlēja jaunietes (Ineta Kronberga un Dana Laizāne), bet tehnikuma komandā izcēlās jaunieši (Gints Lasmanis un Mariss Emerbergs). Kapteiņu duelī pārliecinoši uzvarēja Lasmanis un izvirzīja savu komandu vadībā. VeA pasniedzēja uzvara gan ļautu ne tikai panākt neizšķirtu, bet arī cīnīties par uzvaru. Cīņa izvērtās ļoti spraiga, tomēr Roberta Mārtinsona uzvara papildlaikā pret Aleksandru Kirillovu ļāva tehnikuma komandai gūt uzvaru kopsummā. Ventspils Tehnikuma komandā spēlēja Elīna Bespaļčika, Līga Skrīvere, Gints Lasmanis, Mariss Emerbergs un Roberts Mārtinsons, bet augstskolas komandā – Dana Laizāne, Ineta Kronberga, Pēteris Pitāns, Artūrs Kristapurs un Aleksandrs Kirillovs.

24.aprīlī pulksten 12 Ledus hallē notiks Ventspils kausa izcīņa galda hokejā, kurā startēs tikai pilsētas un novada spēlētāji.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: