Kā ik gadu, arī šogad pirms aktīvās sezonas iestāšanās, tiek veikta pilsētas rotaļu laukumu un bērnu pilsētiņu apsekošana un pārbaude, fiksēti nepieciešamie remontdarbi vai elementu nomaiņa, sagādāti nepieciešamie materiāli un veikti remonta un atjaunošanas darbi. 

Rotaļu iekārtu pārbaudi, kā arī to atbilstību drošības prasībām un TÜV sertifikātam veic sertificēts inženieris, kurš par katru iekārtu izsniedz pārbaudes protokolu un uzlīmi, kas apliecina rotaļu iekārtas atbilstību drošības prasībām.

Tāpat ir sagādāti rezerves materiāli un rezerves rotaļu iekārtu elementi gadījumiem, ja rotaļu iekārtas nepieciešams remontēt vai atjaunot sezonas laikā.

Aprīlī bērnu pilsētiņās un rotaļu laukumos tiks veikti arī koka elementu (soliņu, šūpoļu u.c.) atjaunošanas un krāsošanas darbi.

P/i „Komunālā pārvalde” aicina nekavējoties informēt, ja rotaļu laukumos tiek konstatēti kādi bojājumi, lai operatīvi tos novērstu, nodrošinot mazajiem ventspilniekiem un pilsētas viesiem drošas rotaļas pilsētas rotaļu laukumos.

Jau informēts, ka 2016. gadā Ventspilī taps vēl četri jauni rotaļu laukumi daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmos – Pētera 4 iekšpagalmā, Inženieru 73/75/77 iekšpagalmā, Embūtes 49 iekšpagalmā, kā arī Celtnieku 2a iekšpagalmā.

Paveicot visu ieplānoto, Ventspilī kopā būs jau 36 bērnu rotaļu laukumi, neskaitot abas bērnu pilsētiņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: