Basketbola Klubs “Ventspils” un  “Ventspils Tehnikums” nolēma, ka 2016. gada 15. marts būs “Maināmies vietām” diena. Tāpēc BK “Ventspils” komanda devās uz “Ventspils Tehnikumu”, lai ieņemt skolas audzēkņu vietu, savukārt “Ventspils Tehnikuma” basketbola komanda devās uz Olimpiskā centra “Ventspils” Basketbola halli, kurā aizvadīja treniņu Kārļa Muižnieka, Ginta Fogeļa un Māra Bružika vadībā.

BK “Ventspils” spēlētāji “Ventspils Tehnikumā” tika apmācīti ēdināšanas pakalpojumu arodā – tika sagatavoti salāti, dekorēta kūka, sagatavoti veselīgi kokteiļi, kā arī apmācīti pareizi servēt svētku galdu. Kā atzina BK “Ventspils” spēlētāji, tad ikdienā viņa ar ēdienu gatavošanu nenodarbojas, jo tam neatliek laika, tomēr šoreiz jaunajās “Ventspils Tehnikuma “ telpās to darījuši ar lielu prieku un aizrautību. Spēlētāji atzina, ka šī arī bijusi  lieliska iespēja pabūt citādākā vidē ar saviem komandas biedriem, mazliet atbrīvot galvas no basketbola, kas ļauj sagatavoties sezonas svarīgākām spēlēm.

“Ventspils Tehnikuma” direktore Kristīne Vāgnere bija gandarīta, ka skolas virtuvē un kafejnīcā saimnieko BK “Ventspils” spēlētāji: “Es ļoti priecājos, ka šodien pie mums viesojas mūsu draugi. Šī draudzība ir aizsākusies vairākus gadus atpakaļ, un ir gandarījums, ka tai ir turpinājums. Mūsu skolas audzēkņi ir lieli BK “Ventspils” fani, apmeklē viņu spēles un jūt līdzi. Tāpēc ir jauki, ka mūsu skolas audzēkņi šodien var iejusties spēlētāju ikdienā, bet Ventspils basketbolisti mūsējā.”

Tajā pašā laikā “Ventspils Tehnikuma” basketbola komandas spēlētāji aizvadīja treniņu pie BK “Ventspils” galvenā trenera Kārļa Muižnieka un treneriem Ginta Fogeļa un Māra Bružika. Vispirms jaunajiem basketbolistiem Māra Bružika vadībā bija jāveic fiziskās sagatavotības vingrinājumu, bet vēlāk Kārlis Muižnieks un Gints Fogels apmācīja “Ventspils Tehnikuma” basketbolistus taktikas un tehnikas niansēs.

Kārlis Muižnieks uzteica jaunos censoņus un atzina, ka vienmēr ir patīkami strādāt ar jaunatni. “Viņi ir motivēti, vienmēr gatavi strādāt un darboties ar lielu atdevi”, tā Kārlis Muižnieks.

Pēc treniņa “Ventspils Tehnikuma” audzēkņi devās uz savu skolu, kur kopā ar BK “Ventspils” spēlētājiem un treneriem sēdās pie skaisti servēta galda, nobaudīja sagatavoto maltīti un apmainījās viedokļiem par aizvadīto dienu. 

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: