No 11. līdz 13.martam, Dienvidkorejas pilsētā Seulā notika Pasaules čempionāts šorttrekā, kurā piedalījās Soču Olimpisko spēļu dalībnieks un Ventspils pašvaldības atbalstītais sportists – Roberto Puķītis, kā arī Augstas klases sportistu sagatvošanas centra un sporta skolas „Spars” sportists – Roberts Zvejnieks.

Kopumā uz starta stājās 51 dalībnieks un kopvērtējumā, trīs distanču summā, Roberto Puķītis ieguva 17.vietu, bet Robertam Zvejniekam 36.vieta.

Atsevišķās distancēs Roberto Puķītim 500 metros – 15.vieta, 1000m metros – 21.vieta, 1500m – 21.vieta. Robertam Zvejniekam 500 metros – 31.vieta, 1000 metros – 43.vieta un 1500 metros – 31.vieta.

Līdz ar šiem startiem Puķītim sezona noslēgusies, bet Roberts Zvejnieks kopā ar citiem Ventspils augstas klases sportistu sagatavošanas centra sportistiem Kārli Krūzbergu, Robertu Krūzbergu, Tomasu Bakevicu, kā arī Evitas Krievānes slidošanas skolas pārstāvi Reini Bērziņu, no 18. līdz 20.martam, Ungārijas pilsētā Budapeštā piedalīsies Eiropas kausa finālsacensības šorttrekā, kuras ir lielākās jauniešu un junioru sacensības šorttrekā Eiropā, un tajās sacentīsies 10 labākie jaunieši un juniori katrā vecuma grupā no Austrumeiropas un Rietumeiropas.

Atgādinam, ka iepriekšējā gadā par Eiropas kausa uzvarētājiem kļuva Roberts Zvejnieks (Junioru B grupā) un Reinis Bērziņš (Junioru D grupā).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: