Laikraksta "Ventas Balss" otrdienas numurā lasiet par barikāžu laiku. Savās atmiņās par barikāžu laiku dalās Jānis Freimanis, Aivars un Sandra Sproģi un Fricis Zaļkalns – daži no simtiem ventspilnieku, kuri aizstāvēja atgūto valsts neatkarību. Lasiet par to, ka sniega sega uz lielākajiem autoceļiem drīkst būt biezumā no sešiem līdz pat 12 centimetriem. Zemākas klases autoceļus drīkst segt arī biezāka sniega kārta.

Lasiet par to, ka turpinās labiekārtot pagalmu Pārventā un par to, ka policija aizturējusi un apcietinājusi 34 gadus veco vīrieti, kuru tur aizdomās par gadu un trīs mēnešus vecā puisīša piekaušanu līdz nāvei. Lasiet par sporta aktualitātēm. Par BK Ventspils basketbolistiem, kuri šodien aizvadīs ļoti svarīgu maču FIBA Eiropas kausā. Par FK Ventspils futbolistiem, kuri gatavojoties jaunajai sezonai, pirmo pārbaudes spēli jau aizvadījuši. Lasiet par galda hokeju.

 

 

Uzziniet, ka nākamajā mēnesī – 8. februārī – Ventas Balss atzīmēs savu 95. dzimšanas dienu. Skaistajā Ventas Balss jubilejā gribam saņemt dāvanas un laba vēlējumus, tāpat mēs gribam, lai mūsu lasītāji priecājas un svin kopā ar mums, tādēļ iepriecināsim kādu no viņiem, dāvinot televizoru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: