Divu mēnešu laikā varētu tapt skaidrs, vai AS "Ventbunkers" būtu potenciāli izskatāms kā investors nacionālajai lidsabiedrībai "airBaltic", šorīt LNT raidījumā "Rīta panorāma" norādīja satiksmes ministra amata izpildītājs Rihards Kozlovskis (V).

Kozlovskis norādīja, ka kompānija ir sākusi "airBaltic" izpēti, kas varētu prasīt nedaudz ilgāk par mēnesi. Esot noslēgts arī līgums par šādu "iepazīšanos".

Viņš arī minēja, ka no valsts puses viss, kas nepieciešams, lai varētu parakstīt līgumu ar Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" finanšu investoru Ralfu Dīteru Montāgu-Girmesu, ir izdarīts. Līgumi varētu tikt parakstīti šomēnes, viņš piebilda.

Kā ziņots, AS "Ventbunkers" piedāvā veikt investīcijas Latvijas nacionālajā lidsabiedrībā "airBaltic" arī paralēli Vācijas investora Ralfa Dītera Montāga-Girmesa ieguldījumam.

Kā aģentūru LETA informēja "Ventbunkera" valdes loceklis Edgars Ciniņš, sarunu laikā ar "airBaltic" valdes priekšsēdētāju Martinu Gausu abas puses vienojās izskatīt dažādus iespējamās sadarbības modeļus un detalizētāk iepazīties ar uzņēmuma operatīvās darbības rādītājiem, vēlāk atgriežoties pie iespējamās sadarbības sarunām un investīciju iespējām lidsabiedrības "airBaltic" attīstībā.

Konkrēta summa par investīciju iespējamo apjomu sarunās netika nosaukta, atzina Ciniņš.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: