VK Ventspils volejbolisti jauno gadu sāks ar diviem izbraukuma mačiem, turklāt abi būs ne vien svarīgi, bet arī principiāli. Jau šo svētdien volejbolisti viesosies Ulbrokā, kur mērosies spēkiem ar komandu LSPA/Stopiņi.

Pirmajā aplī studenti šokēja ventspilniekus, kas maču bija gatavi aizvadīt spēcīgākajā sastāvā, un sporta namā Pārventa svinēja uzvaru ar 3:0 (25:19, 27:25, 25:20). Komandas turnīra tabulā šobrīd šķir tikai viens punkts – VK Ventspils ir otrajā vietā, bet LSPA/Stopiņi ieņem trešo –, tā ka mūsējie nevar atļauties vēl vienu zaudējumu. Neapšaubāmi principiāli ir mači ar citiem kurzemniekiem – Aizputes volejbolistiem. Pirmajā aplī aizputniekus Ventspilī izdevās pieveikt pārliecinoši, ļaujot sāncenšiem gūt 25, 14 un 21 punktu.

Tiesa, VK Aizpute volejbolisti pēc ne pārāk pārliecinošā sezonas sākuma ir attapušies un šobrīd ieņem jau ceturto vietu turnīra tabulā, atpaliekot no līderu trio vien par uzvaras tiesu. Šī gada pirmo maču savā laukumā ventspilnieki aizvadīs 23. janvārī, kad uzņems RTU volejbolistus, ko pirmajā aplī viesos pieveica aizraujošā piecu setu cīņā. Jāatgādina, ka otro apli VK Ventspils sāka jau pirms gadumijas, ar 3:0 otro reizi pieveicot Cēsu SK Fono.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: