Ventspils Tehnikuma direktore Kristīne Vāgnere un Olimpiskā centra “Ventspils” valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis 29. oktobrī ir parakstījuši līgumu par savstarpēju sadarbību profesionālās izglītības procesa nodrošināšanā, popularizēšanā un attīstības veicināšanā.

Galvenokārt tas nozīmē, ka turpmāk uz konkrētā līguma pamata Olimpiskā centra sporta un atpūtas bāzēs Ventspils Tehnikuma jaunieši varēs apgūt dažādas praktiskās iemaņas un iziet mācību praksi.

 

Sadarbības līgums paredz tādas apņemšanās kā mācību programmu izstrādi atbilstoši darba tirgus prasībām, sadarbību profesionālās izglītošanas pasākumu organizēšanā, sadarbību pedagoģiskā personāla izglītošanā, kā arī sadarbību citos jautājumos.

 

Olimpiskā centra apsaimniekošanā ir gan viesnīca, gan lielākie pilsētas tūrisma objekti, kuros praktiskās iemaņas savās specialitātēs līdz šim jau ir apguvuši vairāki desmiti Ventspils Tehnikuma viesmīlības un komerczinību specialitāšu audzēkņi. Līdz ar līguma parakstīšanu šī sadarbība tiks vēl vairāk stiprināta un attīstīta.

 

Sadarbība starp Ventspils Tehnikumu un Olimpisko centru “Ventspils” notiek arī sporta bāžu nodrošināšanā tehnikuma studentiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: