27. oktobrī ap plkst. 11:00 policija saņēma informāciju, ka Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļā bezsamaņas stāvoklī nogādāts zīdainis ar redzamiem miesas bojājumiem, kurš pēc sākotnējās informācijas esot izkritis no bērnu gultiņas. Tomēr ņemot vērā bērna stāvokli, policijā pieņemts lēmums uzsākt kriminālprocesu, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus.

Gadu un 3 mēnešus vecais puisēns bija atstāts pie mātes radinieka, kurš arī izsaucis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu. Tagad cietušais ir pārvests uz slimnīcu Rīgā.

 

Par notikušo ir informēta arī Bāriņtiesa un Sociālais dienests.

 

Ventspils bāriņtiesas priekšsēdētāja Zaiga Rudņicka portālam ventasbalss.lv pastāstīja, ka nekādas oficiālas informācijas par notikušo nav. Tāpat nav informācijas kā bērniņš guvis traumas. ''Mums nav informācijas vai bērniņš guvis traumas izkrītot no gultas, vai kādā citā veidā. Mēs esam sazinājušies ar Rīgas slimnīcu, kur mums pastāstīja, ka bērniņa veselības stāvoklis ir ļoti slikts. Mums ir skumji, ka tā ir noticis,'' portālam ventasbalss.lv pastāstīja Zaiga Rudņicka.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: