Šodien plkst. 18.30 Pārventas bibliotēkā, Tārgales ielā 4, koncertēs bardu dziesminieki Aleksandrs Mirvis un Aleksandrs Ivanovs.

Jau vairākus gadus Ventspils pilsētas svētku laikā par tradīciju kļuvuši Bardu koncerti Pārventas centrā pie strūklakas "Kāpu priede". Šoreiz šī mūzikas žanra cienītāji tiek aicināti uz  Aleksandra Mirvja un Aleksandra Ivanova koncertu Pārventas bibliotēkā.

 
Aleksandrs Mirvis par sevi saka: „Pēc izglītības esmu vēsturnieks. Pēc profesijas - žurnālists.  Pēc pārliecības esmu diletants, jo daru kaut ko tikai tāpēc, ka nevaru to nedarīt un arī  tikai līdz brīdim, kamēr nevaru to nedarīt. Šis moto pilnā mērā attiecas gan uz dzeju un prozu, ko rakstu, gan dziesmām, kuras komponēju”.
 

Kopš 1998.gada Aleksandrs Mirvis darbojas Ventspils bardu dziesmas grupā. 2006.gadā tika izdots viņa solo albuma „Nad pustotoj pobed", kura skaņu režisors un aranžētājs ir Aleksandrs Ivanovs. Koncertā, kuram dots nosaukums „Dzīvot var”, Aleksandrs Mirvis izpildīs savas un žanra kolēģu dziesmas Aleksandra Ivanova ģitāras pavadījumā.
Ieeja  bez maksas. Aicināti visi interesenti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: