10.Saeimā ievēlētā Ventspils domes deputāta Jāņa Vucāna vietā pašvaldības deputāta pienākumus varētu sākt pildīt vieglatlētikas treneris Māris Grīva. Viņš gan vēl neesot izlēmis, vai pieņemt Ventspils pilsētas domes deputāta mandātu.

Kā informēja Ventspils pilsētas vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Regīna Lazdāne, saskaņā ar 2009.gada Ventspils pašvaldības vēlēšanu rezultātiem nākamo lielāko balsu skaitu aiz Ventspils domes deputāta Jāņa Vucāna, kurš šoruden ievēlēts 10.Saeimā, partijas "Latvijai un Ventspilij" sarakstā ieguvis Grīva.

Grīva bija iepriekšējā sasaukuma Ventspils domes deputāts, taču pašlaik viņš esot krietni vairāk aizņemts un noslogots trenera darbā nekā pirms dažiem gadiem, neslēpa treneris. Daudz laika paņemot vieglatlētu gatavošana 2012.gada Londonas olimpiskajām spēlēm un dažādām sacensībām.

Tieši lielās aizņemtības dēļ Grīva šaubās, vai spēs apvienot trenera darbu ar pašvaldības deputāta pienākumiem: "Jāapsver, cik daudz laika tas prasīs, vai varēšu apvienot un kāds no manas deputāta darbības būtu iespējamais ieguvums pilsētai." Vistuvākajā laikā Grīva plāno konsultēties par šiem jautājumiem ar domes un partijas vadību.

Iepriekšējā domes sasaukumā viņš darbojies Ventspils domes komisijās, kuru pārziņā bija sporta un vides aizsardzības jautājumi. Sporta un apbalvojumu piešķiršanas komisijās Grīva darbojas joprojām.

Nākamo lielāko balsu skaitu aiz Grīvas "Latvijai un Ventspilij" sarakstā 2009.gada Ventspils domes vēlēšanās ieguva Edīte Didrihsone, kura arī bijusi domes deputāte iepriekšējos sasaukumos, liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: