Pagājušā nedēļā sākušies būvdarbi Baldones ielā Ventspils ūdenssaimniecības attīstības projekta 3.kārtas ietvaros, kas dos iespēju 18 mājsaimniecībām saņemt tīru ūdeni un 22 mājsaimniecībām - kanalizāciju novadīt pilsētas centralizētajā tīklā.

Šogad darbus plānots pabeigt Baldones ielas posmā no Zvaigžņu ielas līdz Zlēku ielai, savukārt otru posmu no Zlēku ielas līdz Kuldīgas ielai plānots uzsākt nākamā gada martā un pabeigt līdz nākamā gada jūnija beigām.

Baldones ielā tiks izbūvēti gandrīz 400 m ūdensvada un kanalizācijas tīkli ar to atzariem uz privātīpašumiem. Darbus par vairāk nekā 150 tūkstošiem latu (bez PVN) veiks pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts”, kas uzvarēja atklātā iepirkumu konkursā.

Pašreiz projekta 3.kārtas ietvaros ūdensvada un kanalizācijas tīku būvdarbi notiek deviņos objektos – Līgatnes ielā posmā no Kuldīgas ielas līdz Vārves ielai, Augļu ielā posmā no Riekstu ielas līdz Pulkveža ielai, Mārtiņa ielā posmā no Riekstu ielas līdz Dobeles ielai, Ēdoles ielā, Mazajā Ozolu ielā, Lidotāju ielas Nr.18 iekškvartālā, Ausekļa ielā, Kaļķu ielā posmā no Muitas ielas līdz Saldus ielai un Baldones ielā.

Vēl šogad plānots sākt darbus Kurzemes ielā posmā no Embūtes ielas līdz Siguldas ielai.

Privātmāju iedzīvotāji tiek aicināti pieslēgt savus īpašumus izbūvēto tīklu atzariem. „Ūdeka” piedāvā arī palīdzību tīklu izbūvē privātīpašumos. Tīklu izbūvi ir iespējams uzticēt uzņēmuma speciālistiem, noslēdzot līgumu. Iespējams arī vienoties par šo darbu apmaksas kārtību, piemēram, paredzēt apmaksu pa daļām. Atgādinām, ka tīklu pieslēguma shēmas sagatavošana joprojām ir bezmaksas pakalpojums. Sīkāka informācija par pieslēgšanās iespējām pieejama pa tālr. 63661495.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: