Piektdien, 6. martā, Ventspils Digitālais centrs par godu Sieviešu dienai sarūpējis īpašus svētkus daiļā dzimuma pārstāvēm! Fotostūrītis darbosies no plkst. 13:00 līdz pat 19:00.

Par fotostūrīša noformējumu būs parūpējušās meitenes no ziedu salona “Puķotava”, bet fotomirkļus sievišķīgās noskaņās iemūžinās fotogrāfe Kristīne Luckova no fotostudijas “Melnbalts”. Savukārt izcelt sievišķīgo skaistumu palīdzēs vizāžistes Solvita (salons “Smukums”) un Gita (“G salons”), frizierītes Anda (“Andas salons”) un Kitija (“G salons”).

 

Īpašu pārsteigumu sarūpējis arī Ūdens piedzīvojumu parks, kas fotostūrīša apmeklētājām dāvinās 50% atlaižu kuponu ūdens atrakcijām un SPA.

 

Stila pārvērtības un fotografēšanās būs bez maksas. Fotoattēlus varēs saņemt elektroniskā versijā – zibatmiņā vai e-pastā, kā arī tos būs iespējams izdrukāt Digitālajā centrā par īpaši izdevīgu cenu.

 

Gaidīsim Jūs Ventspils Digitālajā centrā (Akmeņu ielā 3) piektdien, 6.martā, no plkst. 13:00 līdz 19:00. Nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās pa tālruni 63607607 vai rakstot uz e-pastu vdc@ventspils.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: