Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņās par gāzes eksploziju daudzdzīvokļu mājā, vingrošanu slinkiem cilvēkiem, ekspedīciju uz Dziļģu ciemu.

AKTUĀLI

 

Eksploziju radīja kandžas dzinēji

Deviņstāvu mājas dzīvoklī notikušo gāzes eksploziju radījuši kandžas tecinātāji. Par laimi, neviens cilvēks sprādzienā necieta, taču triju dzīvokļu iemītnieki vismaz divus mēnešus būs spiesti mitināties citur. Tiek skaidroti eksplozijas iemesli un aplēsti nodarītie postījumi.

 

Ēka Andreja ielā kļuvusi tukša

Jau vairāk nekā mēnesi ir slēgta ventspilnieku iecienītā kafejnīca Dižrausis. Ventspils nekustamie īpašumi meklē iespējamo risinājumu telpu Andreja ielā 11 pielietojumam. Savukārt Dižrausis gatavojas startēt jaunā vietā.

Kādreizējie mazdārziņi – posta ieleja

Bijušais mazdārziņu rajons gar Zvaigžņu–Kuldīgas ielu slēpjas kupli saaugušos krūmos. Zem tiem balo atkritumi, kas, šķiet, tur krājušies gadiem.

Vingrošana slinkiem cilvēkiem

Ventspilī pagājušās nedēļas nogalē atvērta studija Figura Line, kas piedāvā limfas plūsmas stimulāžas masāžu.

Atrisināt pārpratumu joprojām neizdodas

Lai gan parāds par nesamaksātu telefona rēķinu nu jau pieaudzis teju piecas reizes, Edgara kungs joprojām turas pie pārliecības, ka rēķinu samaksājis. Savukārt Lattelecom apgalvo pretējo.

SPORTS

Jāaizstāv sešu punktu pārsvars

Rīt BK Ventspils basketbolisti Somijas pilsētā Tamperē aizvadīs BBL ceturtdaļfināla atbildes spēli ar vietējo Pyrinto, kurā būs jāaizstāv savā laukumā nopelnītais sešu punktu pārsvars.

Futbola seniori uzvar turnīrā

Ar FK Ventspils senioru uzvaru noslēdzies Nāc un sporto! turnīrs telpu futbolā, kurā sacentās četras komandas no Kurzemes.

Zvejnieks – 19. juniors pasaulē

Pasaules čempionātā junioriem, kas risinājās Japānas pilsētā Osakā, šorttrekists Roberts Zvejnieks ierindojās 19. vietā trīs disciplīnu kopvērtējumā.

KULTŪRA

Nospēlē izcilu aktieru ansamblis

Ventspilnieku vidū iecienītas ir ne tikai Dailes, Nacionālā vai Jaunā Rīgas teātra viesizrādes, bet arī krievu teātru.

EKSPEDĪCIJA LAUKOS

 

Pieturas punkts – Dziļģu ciems

Vietējie Piltenes pagasta Dziļģu ciema iedzīvotāji par to, ka ciema statuss šobrīd tiem tiek atņemts, jūtas nesaprasti un aizvainoti.

VIEDOKLIS

Gundega Mertena,

laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore

Krāmē ceļasomas

Arvien biežāk aizkulisēs un arī publiski cilvēki Latvijā runā par karu un ne tikai runā, bet daži pat prāto, kurp doties, ja nu gadījumā sāktos karš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: