Šērlija pievērš uzmanību ar gaumīgo interjeru, rotu un aksesuāru īpašo piedāvājumu. Tajā ar padomu vienmēr palīdz šarmantā saimniece Zane.

Apskati fotogrāfijas!

 Ideja par veikala izveidi radusies, apzinoties, ka Ventspilī līdzīga piedāvājuma nav. Ja negribējās nēsāt tradicionālās zelta vai sudraba dārglietas vai bižutēriju, kāda ir katram otrajam pa ielu pretī nākošajam, bija jābrauc uz Rīgu vai kaimiņpilsētām. Tagad ar rokām darinātas kaklarotas, auskarus, piespraudes, žabo un citus aksesuārus var atrast Šērlijā. Zane arī katru zīmola Caramelles rotaslietu komplektu atved vienā eksemplārā. Savukārt ar rokām darinātās rotas gatavo māksliniece Tukumā.

Zane ir pārliecināta, ka aksesuāri un rotas sievietes stilam ir ļoti svarīgi. Nereti nācies dzirdēt, ka sievietes apgalvo: bez rotām, uzvelkot tikai apģērbu, jūtoties kaila. Pie rotāšanās, saskaņošanas pierod. Tā kļūst par tādu pozitīvu atkarību, kas katrai sievietei piedod šarmu. 

Iegriežoties Šērlijā, arī vienkāršu, veikalā iegādātu apģērbu, piemēram, blūzīti vai pat zīdaiņa krekliņu, var padarīt oriģinālu. Piemēram, pagatavojot tam piespraudīti vai vienkārši izrotājot ar mežģīnītēm. Bieži meitenītēm, kas gatavojas kristībām, Šērlijā pagatavo skaistas matu lentes vai stīpiņas.

Zane stāsta, ka arī aksesuāru jomā jāseko līdzi modes aktualitātēm. Izskatās, ka greznie žabo nu jau lēnām var tikt ieslēpti plauktos, jo tie zaudē aktualitāti. Populāras šogad ir pērles. Top tendence ir romantiskās mežģīnes un lentītes, bet vienlaikus arī masīvas rotas, kopā kombinētas dažādas rotas – jo iespaidīgāk, jo labāk.

Aktuāli ir cimdiņi bez pirkstiņiem, ar mežģīnēm, pērlītēm, bantītēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: