Žurnāls par nodokļiem, grāmatvedību un tiesībām iFinanses.lv sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru š.g. 25. novembrī rīko forumu "Ko nozīmē kļūt par mikrouzņēmumu?".

 Forums tiek rīkots ar Latvijas Hipotēku un zemes bankas atbalstu.  Forums tiek organizēts ar mērķi izdiskutēt, kādi uzlabojumi ir veikti mikrouzņēmumu darbības atbalstīšanai, ieviešot normatīvus par mikrouzņēmumu un mikrouzņēmumu nodokli, un kā jaunie regulējumi tiek izmantoti praksē - ar kādām neskaidrībām nākas saskarties uzņēmējiem, kas plāno izvēlēties kļūt par mikrouzņēmumu nodokļa maksātājiem, un grāmatvežiem.

Tā kā 15. decembris ir pēdējais brīdis, līdz kuram uzņēmēji var izlemt – kļūt par mikrouzņēmumu nodokļa maksātāju un kādi viņam kā mikrouzņēmumam būs ieguvumi, kādi riksi, tad šis ir īstais laiks pārrunāt neskaidros jautājums, kas būs par pamatu galīgai lēmuma pieņemšanai.

Forumā ir aicinātas piedalīsies atbildīgās amatpersonas, uzņēmēji, nodokļu konsultanti, revidenti, juristi, vadītāji un finanšu speciālisti, kuriem šī tēma ir īpaši aktuāla.

Vairāk informācijas un pieteikšanās forumam: www.ifinanses.lv/lat/forum.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: