Šo svētdien notiks pēdējie Mazbānīša pēdējie regulārie reisi.

Svētdien, vēl mirkli pirms Mazbānītis beigs regulāros reisus, un būs no ziemas miega dabūjams tikai ar īpašu lūgšanos, Ventspils 1. ģimnāzijas teātra studijas aktieri plkst. 15.00 un 16.30 rīkos īpašu teātri vilciena garumā.

Katrā vagonā skanēs panti un pantiņi ventiņu mēlē, tiks izdziedātas dziesmas un, ja telpa un braucēji ļaus, varbūt arī kāds dejas solis demonstrēts. Muzikālo pavadījumu nodrošinās Dina Bāne ar vilcienam tik radniecīgo mūzikas instrumentu - akordeonu. Garajā izrādē piedalīsies Ventspils 1.ģimnāzijas teātra studijas aktieri, vadītāja Vija Draviņa.

Teātris Mazbānītī būs pievienotā bezmaksas vērtība braucienam un maksa vilcienā paliek nemainīga – Ls 1,50; Ls 0,75. Beidzoties aktīvajai sezonai, Mazbānītis pārtrauks regulāros reisus, bet interesenti šo jauko braucienu, ja laika apstākļi ļaus, varēs izbaudīt arī par atsevišķu maksu (Ls 46,70), noīrējot visu vilcieniņu.

Tālab tie, kas nav vēl nav paguvuši, izvizināties no Muzeja līdz Kalna stacijai pār drosmīgo estakādi un pašķielējuši, kas gaida bānīti Priedēs, tiek gaidīti pēdējā oktobra nedēļas nogalē, lai vēl paspētu paveikt šīgada svarīgāko darbu Ventspilī – izbraukt Mazbānīša jauno maršrutu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: