Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Janvārī stabilu ziemu negaidi

Jaunais gads laika apstākļu ziņā jaunumus nesola. Tomēr janvārī saule jau ir uzsākusi savu ceļu augšup un dienas garums pieaugs par pusotru stundu.

Pensionārei nozog operācijas naudu

Kādai ventspilniecei vēl vairākus gadus būs jāpacieš sāpes, jo gūžas operācijai sakrātā nauda nekaunīgi nozagta.

2.lpp. Viedoklis: «Skāriennejūtīgā realitāte», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Lai gan neesmu uguņošanas un visādu citādu pirotehnikas brīnumu atbalstītāja un apjūsmotāja, ik pa laikam kāds salūts ir jāredz, lai zinātu, kādus uguņus šaujam gaisā, un, lai zinātu, kas ventspilniekiem patīk vai arī nepatīk.»

3.lpp.

Lattelecom nolaupa mieru un miegu

Pārventas iedzīvotājs ir vīlies Lattelecom kārtīgumā un tagad vēlas tikai vienu – lai uzņēmums aizvāc no viņa privātās teritorijas savu īpašumu.

Jaunais gads iesākas raibi

Jaungada brīvdienās mūspusē notikuši vairāki noziegumi un negadījumi, tostarp kāda sieviete gājusi bojā, nokrītot no balkona.

4.lpp.

Vētra aizvadīta mierīgi

Ventspils braši turējusies pretī vēja spēkam, kas mūsu pilsētu pārbaudīja jaunā gada pirmajās dienās.

Turpinās attīstīt bērnu zinātkāri

Ventspils pilsētas izglītības iestādēs arī turpmāk audzēkņiem būs nodrošināti apstākļi, lai tie varētu attīstīt radošumu, zinātkāri, talantus. Pilsētas dome piešķīrusi finansējumu šim mērķim.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Kērlings Ventspilī un Eiropā

Uzreiz pēc gadumijas ar interesantām spēlēm atsācies pilsētas kērlinga čempionāts. Savukārt Ventspils juniori Latvijas izlases sastāvā uzsākuši dalību Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas sacensībās.

Koha turpina rekordu medības

Jaunā svarcēlāja Rebeka Koha arvien labāk iejūtas svara kategorijā līdz 53 kg, ko vēlreiz apliecināja pagājušā gada pēdējās sacensībās, pārliecinoši triumfējot Kataras kausa izcīņā.

Sezona sāksies ar Ziemas kausu

Jau trešo reizi futbola sezona Latvijā sāksies ar Virslīgas Ziemas kausa izspēli, kurā, protams, gatavojas startēt arī čempioni – FK Ventspils futbolisti.

7.lpp. Reportāža. Gadu mijas skrējiens, pelde un ballītes...

Gada nogales svētki pagājuši. Tik ilgi gaidītie mirkļi jau noglabāti atmiņu kambarīšos. Daudzi nopūšas un atzīst, ka labi vien ir – dzīve pēc lielās svinēšanas, ēšanas, dejošanas, televīzijas skatīšanās un citām pārmērībām beidzot ieies normālās sliedēs. Tomēr Ventas Balss aicina vēlreiz atskatīties uz dažiem – spilgtiem un jaukiem – gadu mijas notikumiem Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: