Ventspils brīvostas pārvalde kopā ar Mākslas skolas audzēkņiem un uzņēmumu Hercoga druka gada nogalē sarūpējusi prieku Cimdiņa bērniem.

Apsveikumus, ko Brīvostas pārvalde šogad sūtīja saviem sadarbības partneriem, zīmēja Mākslas skolas audzēkņi un drukāja Ventspils uzņēmums Hercoga druka, kas daļu peļņas ziedoja Cimdiņam. Gandarījums no tā ir visiem – gan jaunajiem māksliniekiem, gan kartiņu radītājiem, gan Brīvostas pārvaldes darbiniekiem, redzot Cimdiņa bērnu, vecāku un darbinieku prieku sirsnīgajā Ziemassvētku pasākumā, kas norisinājās Cirpstenes mežā.

 

Bērnu zīmējumus svētku apsveikumiem Brīvostas pārvalde izmanto jau vairākus gadus, taču šogad pirmo reizi notika sadarbība ar Mākslas skolu. Aicinājumam zīmēt apsveikumus atsaucās ap 60 skolas audzēkņu, bet 26 labākie darbi nonāca Brīvostas pārvaldē, lai no tiem izvēlētos vispiemērotāko kartītei. Pie Ventspils brīvostas pārvaldes sadarbības partneriem ar laba vēlējumiem šajos Ziemassvētkos nonāca 11-gadīgās Olgas Kupčas zīmētais Kuģa vērotājs. Savukārt Brīvostas pārvaldes darbinieku lielākās simpātijas ieguva Olgas zīmētais kaķītis, kurš vēro kuģi, Elīnas Buiķes zīmētais kuģītis Ventspils un Marijas Blūmas Ventmalas zīmējums. Šie jaunie mākslinieki saņēma īpašu paldies no pārvaldes, bet gardu prieku svētkos baudīja visi zīmējumu autori.

 

Ziemassvētku kartītes pēc Ventspils brīvostas pārvaldes pasūtījuma izgatavoja uzņēmums Hercoga druka. Peļņa par kartīšu izgatavošanu dāvināta atbalsta centram ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām Cimdiņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: