Pilsētas čempionātā basketbolā bez zaudējumiem turpina cīnīties divas komandas, savukārt divām citām vēl nav izdevies tikt pie panākuma.

Ceturto neveiksmi piedzīvojusi komanda Dūži, kas ar 63:87 piekāpās Anzāģe/Pope basketbolistiem. Izšķirošā izrādījās otrā ceturtdaļa, kurā Dūži guva tikai divus punktus, tāpēc no zaudējuma nespēja glābt arī pārliecinoši uzvarētā pēdējā ceturtdaļa. Arnolds Šmits uzvarētāju rindās izcēlās ar iespaidīgu double-double, 22 punktiem pievienojot arī 19 atlēkušās bumbas, bet Jurģis Ozols atzīmējās ar 22 punktiem un 11 bumbām zem groziem. Dūžiem rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Nauris Brikmanis, bet Elviss Jokšs savāca 13 atlēkušās bumbas.

Tāpat ceturtajā zaudējumā iedzīvojās Ventspils Tehnikuma komanda, pēdējā ceturtdaļā palaižot priekšā Bērzus Pluss – 58:67. Bērziem Kaspars Krūms guva 29 punktus un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet double-double šoreiz Kristam Celmam, kuram 18 punkti un 12 atlēkušās bumbas. Ventspils Tehnikumam rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Jēkabs Krūtainis (arī 8 bumbas), bet Markuss Straumiņš izcēlās ar 17 punktiem un 14 bumbām pie groziem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: