Šodien Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome apstiprināja sabiedriskā pasūtījuma veidošanu 2015. gadam ar visām trim reģionālajām televīzijām - "Re:TV", "OTV" un "RīgaTV 24"; nākamajā gadā raidījumiem tiks mainīts formāts, kā arī nāks klāt jauni raidījumi, šodien pastāstīja televīziju pārstāvji.

2015. gada sabiedriskā pasūtījuma summa visām televīzijām saglabāsies tāda pati, kāda ir šogad - vairāk nekā 348 000 eiro katrai TV.

"Re:TV" veidos līdzšinējos raidījumus tādā pašā apjomā, kā iepriekš - 50 raidījumus gadā piektdienās un 102 raidījumus brīvdienās, žurnālistiem pastāstīja "RE:TV" direktore Aiva Logina. „Re:TV” translē arī reģionālo televīziju sagatavotās ziņas un pārraides, tostarp „Kurzemes Tv” un „Ventasbalss TV”.

"OTV" samazinās sabiedriskā pasūtījuma raidījuma "Nāc TV" regularitāti, bet uz tā rēķina sabiedriskā pasūtījuma gaitā tiks veidots raidījums bērniem "Grāmatu pavēlnieki", pastāstīja "OTV" pārstāve Vita Pliča.

Tikmēr "RīgaTV 24" programmā saglabāsies tie paši četri sabiedriskā pasūtījuma raidījumi, plašāk tiks izvērsta pārraide "Globuss", kas vēsta par ārpolitikas situāciju Latvijas kontekstā.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: