Ventspils Jaunrades namā, sākot ar 5. janvāri, darbu uzsāks jauni pulciņi – zīmēšanas studija “Krāsu pasaule”, Krikumu pulciņš, Mazo dāmīšu pulciņš un Radošo eksperimentu darbnīca.

Zīmēšanas studija „Krāsu pasaule” - bērniem un jauniešiem no 4 līdz 15 gadiem. Audzēkņi “Krāsu pasaulē” varēs zīmēt, līmēt, iepazīties ar dažādām tehnikām, radīt dekoratīvos darbus - svētku apsveikumus, rotājumus, gobelēnus no papīra, rāmīšus, traukus u.c. Zīmēšanas studijas skolotāja - Vika Sitaruka.

Krikumu pulciņš bērniem no 7 līdz 11 gadiem. Bērni, darbojoties pulciņā, varēs darināt gan tradicionālus, gan mūsdienīgus darbus no papīra – origami (telpiskas atklātnes, papīra skulptūras, pinumus, kolāžas u.c.), no dažādiem tekstilmateriāliem (dzijas, diegu, aukliņām, filca u.c.), no dabas materiāliem, no ikdienā pieejamu lietu izmantošanas radošajos darbos, kā arī no veidošanas materiāliem (plastika, plastilīns, ģipsis, polimērmāls u.c.). Skolotāja - Vika Sitaruka.

Mazo dāmīšu pulciņš – meitenēm no 8 līdz 12 gadiem. Meitenes radošā veidā varēs realizēt savas idejas dažādu mazo dāmīšu lietu darināšanā no pērlēm, pogām, filca, gumijas u.c. materiāliem. Skolotāja - Vika Sitaruka.

Radošo eksperimentu darbnīca 5.–7. klašu skolēniem. Jebkuram interesentam attiecīgajā vecuma grupā būs iespējams apkārtējo pasauli ieraudzīt caur fizikas un ķīmijas prizmu, pētīt, veidot un atklāt kopā. Skolotāja - Madara Miltoviča.

Informācija par pulciņu nodarbību laikiem būs pieejama mājas lapā www.jaunradesnams.lv, kā arī būs iespējams iepazīties uz vietas Ventspils Jaunrades namā.

Pieteikties pulciņiem var visu decembri Ventspils Jaunrades namā, 115. kabinetā katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz 17.00 vai Jaunrades nama darba laikā - pie administratora.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: