Ik gadu pasaulē (šogad 140 valstīs) tiek rīkota “Globālā uzņēmējdarbības nedēļa”, kuras ietvaros notiek dažādas aktivitātes uzņēmējdarbības veicināšanai.

Šīs iniciatīvas ietvaros ASV vēstniecība Latvijā ir aicinājusi uz Latviju biznesa attīstības ekspertu Robiju Vitrano (Robbie Vitrano), kurš ir zīmola aģentūras “Trumpet” vadītājs, viens no ēdināšanas uzņēmuma “Naked Pizza” un biznesa atbalsta organizācijas “Idea Village” dibinātājiem.

 

Robijs Vitrano, kā arī ASV vēstniecības Latvijā politisko jautājumu padomnieks Miguels Diazs (Miguel Diaz) un komercdarbības speciālists Guntars Vičmanis viesosies Ventspilī 11. novembrī.

 

Ventspils uzņēmumi, kuriem ir interese par virzību ASV tirgū u.c. saistīti jautājumi, ir aicināti piedalīties biznesa pusdienās, kur aktuālos jautājumus būs iespējams apspriest ar delegācijas pārstāvjiem. Tāpat Ventspils uzņēmēji ir aicināti pieteikties uz individuālām mentoringa konsultācijām ar Robiju Vitrano. Konsultācijas tiks nodrošinātas angļu valodā un tās būs pieejamas 3 uzņēmējiem. Visatbilstošākās šīs konsultācijas būs uzņēmumiem, kuru attīstībā nozīmīga ir zīmola izveide un darbība starptautiskā tirgū.

 

Delegācijas dienas kārtība:

  • plkst. 10:15-11:45 vieslekcija Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes 3. kursa studentiem;

  • plkst. 13:00-14:30 Biznesa pusdienas kopā ar ieinteresētajiem Ventspils uzņēmumiem;

  • No plkst. 15:00 Robija Vitrano individuālās mentoringa konsultācijas biznesa attīstībā Ventspils uzņēmējiem.

Pieteikties uz biznesa pusdienām un mentoringa konsultācijām varēs līdz 10. novembra plkst. 13.00, sūtot e-pastu uz martins.velde@vatp.lv.

 

Pasākums tapis sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā, Latvijas tirdzniecības un rūpniecības kameras Ventspils nodaļu un VATP Biznesa inkubatoru un Ideju studiju.

 

Foto:www.inc.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: