Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Priecājas par katru dienu

Daudzi ventspilnieki viņu atceras kā kabeļtīklu uzņēmuma SkaTVis vadītāju, bet vēl pirms tam – laikraksta Padomju Venta (Ventas Balss priekšgājējas) redaktoru. Arī viņa sievu, kas ilgus gadus nostrādājusi Pārventas bibliotēkā, zina daudzi. Pirms pieciem gadiem Iesalnieku pāris papildināja Ventspils pensionāru rindas. Taču dzīve, kā viņi apgalvo, esot pensijā, nav kļuvusi mazāk interesanta un piesātināta.

Ielas remontu pabeigs pavasarī

Celtnieku ielas remonts posmā no Talsu ielas līdz Siguldas ielai mainījis tās vizuālo izskatu. Iela kļuvusi uz pusi šaurāka, bet, sašaurinot brauktuvi, ieekonomētā platība veido zaļo zonu ar koku stādījumiem un ērtām stāvvietām automašīnām. Tomēr ielas rekonstrukcijas piebeigšana vēl jāpagaida.

2.lpp. Viedoklis: «Ordenis par izpostīšanu», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Par īpašiem nopelniem Latvijas labā Triju Zvaigžņu ordeni ir nolemts piešķirt Valdim Dombrovskim. Tā lēmis Ordeņu kapituls, kurā, nesaņemot atalgojumu, darbojas dažādu nozaru speciālisti un profesiju pārstāvji. Interesanti, kas tad viņi ir? Kas ir šie cilvēki, kuri, pretēji tam, kā domā, lielākais vairums Latvijā dzīvojošo, uzskata, ka cilvēkam, kura darbība Latvijā absolūti nav nekāds veiksmes stāsts, ir jāpiešķir ordenis. »

3.lpp.

Dažādas pieejas kolektīva veidošanā

Astroloģija un darbs ar komandu – par tādām pieejām, veidojot komandu jeb kolektīvu, cikla Biznesa rīts seminārā runāja uzaicinātie eksperti.

Nebija nolūka jūrnieku piekaut

Ventspilniekiem, kuri šobrīd ir aizdomās turamo statusā par NATO jūrnieka piekaušanu, neesot bijis nolūka viņu piekaut. Tieši otrādi – agresori bijuši paši nīderlandieši.

Interesējas par pabalstiem un pakām

Aptuveni pārdesmit cilvēku bija pulcējušies uz Sociālā dienesta rīkoto Informācijas dienu, lai uzzinātu par aktualitātēm Ventspilī sociālās palīdzības un sociālo pakalpojumu jomā.

4.lpp.

Brīvlaikā atpūšas un izglītojas

Vēl pēdējās dienas skolas vecuma bērni var nedomāt par mācībām un ļauties brīvdienu aktivitātēm.

Maxima ievieš pašapkalpošanos

Garas rindas karstākajās stundās un nedēļas nogalēs lielajos veikalos kļuvušas par ierastu parādību ne tikai pie mums, bet arī citās Latvijas pilsētās. Tirdzniecības nozarē trūkst pārdevēju, kā arī citu darbinieku un tiek meklēts risinājums šai problēmai.

5.lpp. Otrā jaunība. Ventspils Liedagu vada pedagogs

Kopš šī gada augusta pensionāru biedrībai Ventspils Liedags ir jauna vadītāja – bijusī liepājniece Marija Kuzmane. Iejusties organizācijas, kurā ir vairāk nekā 270 cilvēku, vadībā viņai palīdz personiskā pieredze un atsaucīgi kolēģi biedrības valdē.

Pensionāri atgādina par sevi

Ventspils senioru pārstāvji rīt piedalīsies Latvijas Pensionāru federācijas domes paplašinātajā sēdē, kurā plānots pieņemt rezolūciju par pensionāru dzīves līmeņa uzlabošanu.

6.lpp. Sporta. Eiropas kausā mācību stunda

ULEB Eiropas kausā otro zaudējumu piedzīvojuši BK Ventspils basketbolisti, kuriem savā laukumā neizdevās atrast pretzāles turku Pinar Karsiyaka sniegumam, piekāpjoties viesiem ar 72:81.

Rumbenieks uzvar Siguldas kalnos

Soļotājs Arnis Rumbenieks veiksmīgi startējis Siguldas kalnu maratonā, 55 kilometru distancē pirmo reizi izcīnot uzvaru absolūtajā vērtējumā.

7.lpp.

Turpina radīt jaunas dziesmas

Pagājis tikai mēnesis, kopš radiostacijās nonāca dziesma Esi kustībā, kad jaunais mūziķis atkal saviem klausītājiem prezentē vēl vienu skaņdarbu un video.

Komunālā pārvalde informē

TV programma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: