Novembrī Ventspilī tiks piedāvāts bezmaksas apmācību kurss Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās!, kuru organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar Ventspils Augstskolu un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubatoru projektā Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma.

Kursa ietvaros tiks apmācīti vismaz 20 topošie uzņēmēji, kuriem nepieciešams iegūt jaunas vai papildināt esošās zināšanas savas biznesa idejas veiksmīgai attīstībai. Kurss sastāv no intensīvām piecu dienu teorētiskajām apmācībām, kā arī pēcapmācību konsultācijām. Dalībai kursā var pieteikties Latvijas augstskolās studējošie bakalaura, maģistrantūras un doktorantūras programmas studenti, kā arī augstskolu absolventi un topošie uzņēmēji.

 

Priekšroka šoreiz būs tiem interesentiem, kas nav studējuši vai ieguvuši augstāko izglītību ekonomikas, vadības un finanšu nozarēs.

 

Pieteikties dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās!” iespējams līdz 2014. gada 5. novembra plkst. 15:00.

 

Iesniedzamie dokumenti:

  • Aizpildīta pieteikuma anketa;
  • CV;
  • Motivācijas vēstule, pamatojot gatavību uzsākt uzņēmējdarbību.

Dokumentus ar norādi „Pieteikums dalībai apmācību kursā „Kļūsti par uzņēmēju 5 dienās!"" - sūtīt elektroniski uz e-pastu: liene.katasevska@vatp.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: