Veicinot sporta attīstību Ventspilī, atzīmējot mūsu pilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī novērtējot treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, ir iedibināta Ventspils pilsētas domes gada atzinības piešķiršana sportā.

Lai pilnveidotu „Gada atzinības piešķiršanu” Ventspils pilsētas dome 2014. gada 24. oktobra sēdē apstiprināja izmaiņas nolikumā „Par Ventspils pilsētas domes gada atzinības piešķiršanu sportā”. Nolikumā veikti papildinājumi sporta nominācijās.

 

Līdzšinējais nolikums tika apstiprināts 2010. gadā, un šobrīd tas ir papildināts ar divām jaunām nominācijām – „Gada labākā komanda sportā” un „Gada sporta seniors”, bet izslēgta nominācija „Entuziasts sportā”.

 

Gada atzinība sportā tiks piešķirta sekojošās nominācijās:

  • „Labākā sportiste”;
  • „Labākais sportists”;

  • „Labākais treneris”;

  • „Cerība sportā”;

  • „Paraugs sportā”;

  • „Gada labākā komanda sportā”;

  • „Gada sporta seniors”.

Papildus tiks piešķirta Gada atzinība nominācijā „Mūža ieguldījums sportā”.

 

Līdz š.g. 5. novembrim ikviens aicināts izvirzīt kandidātus, rakstot komentārus ventspils.lv un ventasbalss.lv portālos, sociālā tīkla Twitter kontā @OC_Ventspils un portālā draugiem.lv lapā ventspilslv. Iespējams aizpildīt pieteikumu anketas un iemest tās urnās sekojošās vietās (Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles foajē, Pārventas bibliotēkā vai domes pastkastēs (izvietotas 40 vietās pilsētā)) vai iesniegt Ventspils pilsētas pašvaldības iestādē „Ventspils pilsētas domes Sporta pārvalde” Sporta ielā 7/9, Ventspils, LV-3601, vai arī elektroniski sūtot epastu: sporta.parvalde@ventspils.lv, pēc šā termiņa iesniegtie pieteikumi netiek vērtēti.

 

Ar 2014.gada nozīmīgākajiem notikumiem sportā variet iepazīties ŠEIT!

Ar iepriekšējo gadu atzinību ieguvējiem variet iepazīties ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: