Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Daloties mīlestībā, mācās labestību

Ventspils 5. vidusskolu pamatoti var saukt par dzīvnieku patversmes Rembo šefu. 22. oktobra rītā pie patversmes vārtiem pielīgoja lielais autobuss, no kura izbira skolēni ar dāvanu – barība un ziemai noderīgas segas – pilnām rokām.

Par elektrību maksāsim vairāk

Līdz nākamā gada sākumam atlikuši vairs tikai divi mēneši, kad arī mājsaimniecības tiks iesaistītas atvērtajā elektroenerģijas tirgū. Līdz 15. decembrim iedzīvotāji var izvēlēties, no kā pirkt elektrību no 1. janvāra.

2.lpp. Viedoklis: „Var vēl labāk”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Pie mums par tradīciju kļuvis izvērtēt un noteikt labākos ēdināšanas uzņēmumus mūsu pilsētā, kas allaž izsauc plašāku diskusiju. Tajā parasti figurē divi jautājumi: vai tiešām tie ir labākie un kāda jēga no tāda konkursa. Tieši par jēgu arī gribas parunāt, jo viss cits tomēr ir gaumes un pieprasījuma jautājums.»

3.lpp.

Pagasta centrā nozāģē kokus

Ventavā līdzās Vārves pagasta pārvaldes ēkai nozāģētas piecas liepas un viena lapegle.

Veselības inspekcija brīdina par viltniekiem

Veselības inspekcija brīdina par viltus piedāvājumiem veikt bezmaksas dzeramā ūdens pārbaudes savtīgos nolūkos.

Konkurss noslēdzies. Rezultāti jāgaida

Savu darbu beigušas divu Ventspilī tradicionālu konkursu žūrijas. Tās sniegušas savu vērtējumu un noteikušas labākos ēdināšanas uzņēmumus un labākās viesu izmitināšanas vietas mūsu pilsētā.

4.lpp.

Par elektrību maksāsim vairāk

Līdz nākamā gada sākumam atlikuši vairs tikai divi mēneši, kad arī mājsaimniecības tiks iesaistītas atvērtajā elektroenerģijas tirgū. Līdz 15. decembrim iedzīvotāji var izvēlēties, no kā pirkt elektrību no 1. janvāra.

Reklāma

5.lpp.

Slidošana arvien populāra

Izbaudīt ledus hallē piedāvātās atpūtas iespējas izvēlas gan lieli, gan mazi, gan sportisti, gan tie, kuri slidas aun pirmo reizi.

ŪDEKA informē

6.lpp. Intervija. Ceļā uz augstāka līmeņa mūžizglītību

Kopš jūlija Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centru vada AIVARS STANKEVIČS. Aiz stiklotajām centra sienām viņš pie tasītes melnas kafijas nosvērti un laipni stāsta par izvēlēm un nākotnes plāniem. Netālu no viņa darba galda atstutēts velosipēds. «Ikdienā pa pilsētu pārvietojos ar to. Man ļoti patīk, Rīgā jau šādu iespēju nav,» atzīst Stankevičs. Iepriekš viņš vadījis Izglītības un zinātnes ministrijas pārraudzībā esošo Izglītības kvalitātes valsts dienestu, bet tad nolēmis, ka savu karjeru vēlas turpināt saistībā ar augstāko izglītību un zinātni.

7.lpp.

Krogi un restorāni apmeklēti vienmēr

Nekad neesot bijuši tik trūcīgi laiki, ka neviens nevarētu apmeklēt krogus un restorānus. Lai arī kāda bijusi situācija, arī Ventspilī tie bijuši pieprasīti vienmēr.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: