Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lidojošās karsējas un čempionu karogs

Ar īpašu ceremoniju atklāta Olimpiskā centra Ventspils rekonstruētā Basketbola halle, kurā tagad ne tikai sportistiem patīkamāk spēlēt un trenēties, bet arī līdzjutējiem uzturēties. Svinīgajā pasākumā par emocionālāko brīdi parūpējās BK Ventspils karsējas un deju studijas Prieks dejotājas, kuru priekšnesuma laikā tika pacelts arī devītais ventspilnieku LBL čempionu karogs.

Rudens karalis – ķirbis

Sestdien tirgū apmeklētāji nogaršoja ķirbju zupu, kā arī aplūkoja mūspusē un kaimiņu novadā izaudzētus lielākos ķirbjus, no kuriem varenākais svēra 72 kilogramus.

2.lpp. Viedoklis: „Pudeli atradīs”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Līga Tīrmane

«Nevar nepiekrist, ka dzeršana ir netikums. Būtu tikai apsveicami, ja sabiedrība prastu izdomāt veidus, kas spētu grozīt alkoholiķu prātus un pasargātu viņus no pašu nelaimes. Diemžēl likumdevēju centieni, iestrādājot Alkoholisko dzērienu aprites likumā grozījumus, kas kopš šā gada 1. septembra aizliedz pārdot alu un šņabi valsts un pašvaldību iestāžu telpās, izņemot sporta un kultūras iestādes, nekādā mērā šo sērgu nemazina.»

3.lpp.

Tiecas uz izcilību savā jomā

Inženierzinātņu institūtam Ventspils Starptautiskais Radioastronomijas centrs šogad aprit 20. Par padarīto un nākotnes plāniem stāsta direktors Valdis Avotiņš.

Atsevišķās vietās daba neatjaunojas

Ir vietas, kur daba nevar atjaunot cilvēka nodarīto – tā speciālisti sabiedriskās apspriešanas sanāksmes laikā komentēja cilvēka ietekmi uz dabas lieguma Ovīši teritoriju.

Bez šņabja grūti vilkt dzīvību

Ar maizi un desu vien lauku veikalu uzturēt nevar, atzīst mūsu novada mazo bodīšu saimnieki.

4.lpp.

Kavē tehnikuma nodošanu

Kavēšanās ar elektroapgādes pieslēgumu, izmaiņas projektā, kvalificētu darbaroku trūkums un neierastais karstums šovasar kļuva par iemeslu tam, ka Ventspils Tehnikuma rekonstrukcija nav pabeigta sākotnēji paredzētajā laikā.

Ventspils siltums informē

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Punkts līdz dubulttitulam

Futbola klubs Ventspils jau šīs nedēļas nogalē var nodrošināt sev uzvara šā gada Virslīgas čempionātā un triumfēt tajā otro sezonu pēc kārtas. Savukārt ventspilnieku dublieri jau garantējuši sev zelta godalgas savā čempionātā.

7.lpp.

Zelta maska noslēdzas Ventspilī

Ar Bertolda Brehta lugas Krietnais cilvēks no Sečuānas izrādi Aleksandra Puškina teātra (Maskava) iestudējumā teātra namā Jūras vārti 18. oktobrī noslēdzās Krievijas labāko izrāžu festivāls Zelta maska Latvijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: