18. oktobrī plkst. 18:00 notiks Olimpiskā centra „Ventspils” atjaunotās basketbola halles atklāšana, kurā piedalīsies Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, Latvijas Basketbola Savienības, Latvijas Olimpiskās komitejas un Olimpiskā centra „Ventspils” pārstāvji.

Šajā vasarā basketbola hallē notika apjomīgi remontdarbi – veikta grīdas seguma nomaiņa, atjaunotas basketbola zāles skatītāju tribīnes, kurām nomainīta tribīņu ritošā daļa, sēdekļi, kā arī eju segums. Ir uzlabots arī tribīņu vizuālais izskats. Veco tablo vietā uzstādīti 6 x 4 metrus lieli videoekrāni, kas atspoguļos rezultātu, kā arī katra spēlētāja vārdu, viņam piešķirtās piezīmes, iemesto punktu skaitu. Turklāt šos ekrānus varēs izmantot arī citos pasākumos, jo Olimpiskajā centrā "Ventspils" notiek ne tikai sacensības, bet arī dažādi kultūras pasākumi. Sporta spēļu tablo ir izgatavoti Francijā.

Šogad Basketbola klubs „Ventspils” svin savu 20 gadu jubileju un pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs iespēja apskatīt foto projekcijas izstādi un izstādi veltītas BK "Ventspils" jubileja, kā arī uzstāsies Ventspils Bigbends un grupa "The Stones".


Pēc atklāšanas pasākuma ap plkst. 18:30 sāksies Latvijas Basketbola līgas spēle starp BK "Ventspils" un BK "Jēkabpils", bet ap plkst. 18.40 pēc spēles pirmās ceturtdaļas Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs par panākumiem starptautiskās sacensībās sveiks svercēlāju Rebeku Kohu un basketbolistu Robertu Blumbergu, kā arī sportistu trenerus Eduardu Andruškeviču un Juri Petrovu.

Pirmā spēle jaunajā zālē notiks trešdien, 15. oktobrī, plkst. 19.00, kad Eiropas kausa (EUROCUP) turnīra ietvaros sacentīsies BK „Ventspils” un Budocnost Voli Podgorica no Melnkalnes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: