Lai pievērstu sabiedrības uzmanību iedzīvotāju novecošanas problēmām, kā arī vientuļajiem vecajiem cilvēkiem, kuri dažādu apsvērumu dēļ paši par sevi nevar parūpēties, 1. oktobrī tiek atzīmēta Starptautiskā Veco ļaužu diena.

Ventspils kultūras centrā 1. oktobrī plkst. 12.00 notiks pensionāru biedrības „Ventspils liedags” organizētais pasākums ar īpaši Senioru dienai veltītu koncerta programmu. Pasākuma laikā notiks arī Ilgas Dravnieces godināšana, piešķirot viņai „Ventspils liedags” biedra goda nosaukumu.

 

Senioriem nozīmīgo dienu 1. oktobrī atzīmēs arī sociālās aprūpes namā „Selga”, kur plkst. 16.00 tā iemītniekus ar koncertu iepriecinās Ventspils Jaunrades nama vokālā ansambļa „Pipari” un Skaņskatu mākslas studijas dalībnieki.

 

Ventspils pilsētas pašvaldība un Sociālais dienests sirsnīgi sveic visus Ventspilī dzīvojošos pensionārus Starptautiskajā Veco ļaužu dienā, vēlot stipru veselību, možu garu un dzīvesprieku, kā arī izsaka lielu pateicību par senioru ieguldījumu pilsētai nozīmīgu jautājumu risināšanā, darbojoties gan dažādās sabiedriskajās organizācijās, gan arī iesaistoties ekonomikas, kultūras un sociālajos procesos. Arī ikviens ventspilnieks aicināts atcerēties un apsveikt savus tuviniekus, gan citus cienījamus vecāka gadagājuma cilvēkus, piešķirot šai dienai tikpat lielu nozīmi, kā citām gada svinamajām dienām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: