Šī gada augustā Sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka Ventspils pilsētas domes darbību kopumā atzinīgi ir vērtējuši 90% pilsētas iedzīvotāju, tai skaitā 15% aptaujāto norādījuši, ka domes darbību vērtē ļoti pozitīvi.

Pašvaldības darbību augustā negatīvi novērtējuši 4% aptaujāto Ventspils iedzīvotāju.

 

Raksturojot trīs labākos darbus, ko Ventspils pilsētas dome paveikusi pēdējā gada laikā, iedzīvotāji visbiežāk minējuši ielu sakārtošanu un remontus (17%), bērnu rotaļlaukumu iekārtošanu, tostarp daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos (14%), kā arī parku, laukumu un skvēru izveidi un labiekārtošanu (10%).

 

Tāpat ventspilnieki atzinīgi novērtējuši pilsētas labiekārtošanu kopumā (10%), komunālo pakalpojumu nodrošināšanu un uzlabošanu, tostarp norādot uz ūdensapgādes pakalpojumiem un māju siltināšanu (9%), velosipēdistu celiņu ierīkošanu (9%), pasākumu un svētku organizēšanu (8%), skolu un bērnudārzu labiekārtošanu un atbalstu izglītībai (8%), kārtības un tīrības uzturēšanu pilsētā (6%), pilsētas apzaļumošanu (4%), medicīnas iestāžu labiekārtošanu un atbalstu medicīnai (4%), sporta pasākumu atbalstīšanu (4%) u.c. pašvaldības funkciju veikšanu.

Veiktajā telefonaptaujā kopumā tika izjautāti 600 ventspilnieki vecumā no 18 gadiem.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: