Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kad dārga katra sekunde

Reanimācijas nodaļā nonāk pacienti, kuriem jāglābj dzīvība, un minūtes vai pat sekundes izšķir visu. Tāpēc ir ļoti svarīgi strādāt vienotā komandā, kuras būtiska sastāvdaļa ir reanimācijas māsas.

Ābolu audzētāji attīsta ražošanu

Z/s Kalnarāji patlaban ne vien cītīgi vāc ābolu ražu, bet nupat arī palaista darbībā jaunā sulas spiešanas līnija.

2.lpp. Viedoklis: „Par strīdu jēgu”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Asa vārdu apmaiņa starp apkalpojošās sfēras darbinieku un klientu nav nekas jauns, un šādas lietas nav arī izskaužamas. Mani vienmēr interesējis, kāds ir šāda strīda sausais atlikums – kuram kļūst labāk un kādas problēmas tiek atrisinātas?»

3.lpp.

Arī būvgružiem ir pielietojums

Ventspils pamatoti lepojas ar savu kalnu, kas izveidots mākslīgi – no būvgružiem un ielu būvniecības laikā izraktās grunts. Kalna veidošanā var piedalīties arī iedzīvotāji.

Atjauno novecojušo reklāmas stendu

Ap reklāmas stendu pilsētas centrā aiz sabiedriskā transporta pieturas manāma rosība. Tiek mainīts stenda norūsējušais karkass un izņemtas novecojušās reklāmas plāksnes.

Dod priekšroku velosipēdam

Ikviens aicināts iesaistīties tradicionālajā akcijā Diena bez auto, kas notiks Eiropas mobilitātes nedēļas noslēgumā, 22. septembrī. Šajā dienā Ventspilī paredzēts arī velosipēdistu vienības brauciens.

4.lpp. Ventspils Augstskola populāra visā Latvijā

Ik gadu pēc vidusskolas savu izglītības ceļu mūsu pilsētā nolemj turpināt pāris simti jauniešu. Bet no kurienes studenti ieradušies?

5.lpp. Intervija. No kūtra lauku zēna par priekšnieku

Ventspils pašvaldības policijas priekšnieka JĀŅA ARĀJA darba kabinetā valda kārtība. Tāds pēc sarunas šķiet arī pats policijas priekšnieks, jo struktūra un hierarhija viņa darbā ir ļoti nozīmīga. Viņš reti saka es, biežāk – mēs. Arī tad, kad runā par šovasar saņemto pilsētas domes Balvu. Un ik pa brīdim viņš uzsver, cik ļoti lepojas ar saviem policijas darbiniekiem.

6.lpp. Reportāža. Ābolu audzētāji attīsta ražošanu

Z/s Kalnarāji patlaban ne vien cītīgi vāc ābolu ražu, bet nupat arī palaista darbībā jaunā sulas spiešanas līnija.

7.lpp.

Ielas piepildīja dzeja

Pa pilsētu jau trešo gadu kursēja Dzejas dienu ziņnesis – Dzejas autobuss.

20 eiro banknote sadusmo

Interneta portāla ventasbalss.lv forumā nesen izskanējušie komentāri veltīti kādam Ventspils reisa autovadītājam, kas izrādījis klaju neapmierinātību ar agrā rīta stundā biļetes iegādei pasniegto 20 eiro naudas zīmi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: