Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Gūtšmitu dzimtas mantiniece

Lai ievērības cienīgo Gūtšmitu namu skatītu ne tikai vectēvam piederošajās fotogrāfijās, bet arī realitātē, pirmdien Ventspilī bija ieradusies Alfrēda Gūtšmita mazmeita kopā ar savu mazdēlu.

Viltus klienti nozog Pirts omnibusu

Uzdodoties par klientiem, Ventspils novadā trīs vīrieši nozaguši pārvietojamo pirti un aizveduši to nezināmā virzienā.

2.lpp. Viedoklis: «Trīs izniekoti gadi», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Kopš Zatlera rīkojuma nr. 2 pagājuši vairāk nekā trīs gadi. Tuvojoties kārtējām nevis ārkārtējām velēšanām, nākas atzīt, ka vienīgais acīm redzamais Zatlera sasniegums, ja neskaita viņa paša personīgos ieguvumus, ir sabiedrības apātija un lielā neticība politiķiem.»

3.lpp.

Jaunais komandieris turpinās tradīcijas

Vakar svinīgā ceremonijā Zemessardzes 46. kājnieku bataljona komandiera pienākumus pārņēma majors Jānis Mežavilks, solot turpināt ieviestās tradīcijas.

Nodokļi ripos pa tiešo Valsts kasē

Valdība nolēmusi, ka turpmāk Ventspils pašvaldība vairs nevarēs iekasēt iedzīvotāju ienākuma nodokli pati, bet tas vispirms nonāks Valsts kases kopējā katlā.

Komunālā pārvalde informē

4.lpp.

Pretendē uz premjera amatu

Ventspils 4. vidusskolas absolvents Armands Aivo Astukevičs kopā ar vēl sešiem Latvijas jauniešiem cīnīsies par premjerministra amata godu un mēnešalgu.

Mūs tiešām vienoja vācu dziesma

Ar labi padarīta darba sajūtu Ventspils vācu kultūras biedrība var atskatīties uz aizvadīto koncertu Mūs vieno vācu dziesma, kas pulcēja plašu dalībnieku un skatītāju pulku.

Viesojas Eiropas valstu pedagogi

Comenius daudzpusējās skolu partnerības projekta dalībnieki no Vācijas, Itālijas, Īrijas un Igaunijas viesojās 5. vidusskolā.

5.lpp.

Katrai lellei savs stāsts

Latvijas Leļļu teātris šogad atzīmē 70 gadu jubileju; dzimšanas dienas svinību noskaņas tagad atvestas arī uz Ventspili.

6.lpp.

Sezonu noslēdz ar sacensībām

Ventspils BMX braucēji sezonu noslēguši ar Latvijas Riteņbraukšanas federācijas kausa izcīņu Saldū, savukārt kalnu velosipēdu cienītāji Ventspilī piedalījās pirmajās sacensībās MTB Eliminātors.

Basketbolistiem tuvojas oficiālā sezona

Ar Baltijas Basketbola līgas kausa izcīņu oficiālo sezonu šīs nedēļas nogalē atklās BK Ventspils, kura basketbolistiem pēdējā mēneša laikā nācies ne vien cītīgi trenēties, bet arī daudz spēlēt.

Ventspils poliklīnika informē

7.lpp. Intervija. Darīt labi to, ko dari

Jauna, talantīga, erudīta, apveltīta ar milzu darba spējām, politiķe, sieva, četru bērnu māmiņa, kura mērķi kļūt par Eiropas čempioni uzskata par mazu mērķīti. Grūti šobrīd Latvijā būtu atrast otru tādu sievieti, kura paveiktajā un sasniegtajā varētu viņai līdzināties. Par dzīvi, sievietēm, vīriešiem un arī politiku lasiet intervijā ar Saeimas deputāti Danu Reiznieci-Ozolu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: