Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Sumata pārdod savas uzpildes stacijas

Līdz šī gada beigām Ventspils uzņēmums SIA Sumata pametīs degvielas mazumtirdzniecības tirgu, bet tam piederošās degvielas uzpildes stacijas Ventspilī un novadā turpinās darboties zem jauna īpašnieka – Virši-A – izkārtnes.

Aicina iepazīt lauku labumus

Šajā svētdienā Ventspils novada amatu meistari, rokdarbnieki, kūku cepēji un citi darbīgi ļaudis steigs uz Ventspils Piejūras brīvdabas muzeju. Tur jau 12. reizi notiks sieviešu biedrības Spārni organizētā Pagastu diena.

2.lpp. Viedoklis: «Gaisma nav pelēka», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Mums ir vājas mazas dvēselītes, kuras tik vien spēj, kā atdarināt citus un atreferēt kāda teikto. Mums pietrūkst radītāju.»

3.lpp.

Ražas laiks tuvojas noslēgumam

Lauka gurķu un tomātu raža iet uz beigām. To jūt arī lielveikali, kurus vietējie ražotāji ar šiem dārzeņiem nespēj nodrošināt pietiekamā daudzumā.

Ūdens prieki pārietuz telpām

Lielisku sezonu nupat noslēdzis Pludmales akvaparks. Taču bez ūdenspriekiem pilsēta nepaliks – jau šonedēļ ar dažādiem jaunumiem darbu sācis Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks.

Algas lielums zināms vien daļai

Septembris pedagogiem līdz šim ir atnācis ne vien ar cerībām, bet arī ar neziņu par atalgojumu. Lai arī šogad Izglītības ministrija skolotāju algu likmi paziņoja laikus, daļa skolotāju savu algu joprojām nezina.

4.lpp. Darbs un nauda

5.lpp.

TV ekrānos atkal ventspilnieks

Televīzijā šovi saradušies kā sēnes pēc lietus, un gana naski pieteikties dalībai kādā no tiem ir arī mūspuses ļaudis, šoreiz Maigonis Blūms.

Šķirnes suņi okupēs Reņķa dārzu

Turklāt izstāde, kurā varēs aplūkot arī Latvijā retu šķirņu pārstāvjus, ilgs divas dienas – sestdien un svētdien.

6. lpp. Sports

Jubileju sāks svinēt pagalmos

20 gadu jubilejas zīmē jaunā basketbola sezona aizritēs basketbola klubam Ventspils, kas svinēšanu sāks ar īpašu pasākumu jebkuram aktīva dzīvesveida cienītājam – Pagalmu basketbola līgu.

Futbola izlasēs ventspilnieku desants

Jau šodien pārbaudes spēli, gatavojoties jaunajam Eiropas futbola čempionāta atlases ciklam, aizvadīs Latvijas nacionālā izlase, kuras kandidātu sarakstā iekļauti arī vairāki FK Ventspils futbolisti.

Rodeo tuvu diviem tituliem

Ventspils motoklubs Rodeo pēc Latvijas motokrosa čempionāta trešā posma izvirzījies vadībā komandu vērtējumā un ir pārliecinošs līderis arī Superkausa kopvērtējumā, kurā titulu oficiāli varētu nodrošināt jau šonedēļ.

7.lpp. 1929. gads. Vasara un rudens

«14. septembrī ostas malā pie glābšanas šķūņa laivā bija nosēdies kāds iereibis vīrietis, kurš stiprā balsī dziedāja un apmētāja garāmejošo publiku ar reņģēm.»

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: