5.jūnijā Ventspils pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu izzinās Latvijas tūrisma Aģentu un Operatoru asociācijas delegācija.

Plānots, ka viesi rīta un pēcpusdienas pusē ceļos pa Ventspils novadu, bet dienu pavadīs Ventspilī. Ventspilī tūrisma speciālisti apskatīs Livonijas ordeņa pili, ciemosies Amatu mājā, Jaunrades nama Planetārijā, Piejūras brīvdabas muzejā un Pārventas bibliotēkā, Piedzīvojumu parkā un vizināsies ar Mazbānīti.

Ventspils novadā viesi ciemosies pie Usmas minizoo eksotiskajiem iemītniekiem, kur baudīs arī saimnieku sarūpētās brokastis zemnieku stilā, vēlāk apskatīs Usmas evaņģēliski luteriskās draudzes par ziedojumiem celto baznīcu. Paredzēta arī Vītolberga siera baudīšana Ventavā, ugunskurā vārītas zivju zupas un tikko ceptas suitu saldskābmaizes baudīšana Jūrkalnē, saimniecībā „Bērziņi”. Neizpaliks arī saulriets Jūrkalnes stāvkrastā. Viesu namā „Imantas” ciemiņi pārliecināsies par scenar terapijas iespējām.

 

Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācija - ALTA ir profesionāla sabiedriska organizācija (biedrība), kas izveidota 1991.gadā, apvienojoties tūrisma aģentiem un tūroperatoriem. Viens no galvenajiem ALTA uzdevumiem ir sekmēt starptautiskā un vietējā tūrisma attīstību un reklamēt Latvijas tūrisma piedāvājumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: