Ventspils pilsētas domes Sociālais dienests 28. maijā izsludinājis Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālās palīdzības projektu finansēšanas konkursu.

Konkursā var piedalīties fiziskas un juridiskas personas, kas vēlas ar savu darbību veicināt sociālo pakalpojumu un citu atbalsta pasākumu sniegšanu Ventspils pilsētā dzīvojošām sociāli mazaizsargātām un sociālā riska iedzīvotāju grupām.

 

Projekta iesniedzējiem jānodrošina līdzfinansējums ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām. Maksimālais pašvaldības finansējuma apjoms vienam projektam ir 1422,87 eiro.

 

Projekti jāiesniedz Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Ventspilī, līdz š.g. 20. jūnija plkst. 16.00.

 

Par sociāli mazaizsargātām personu grupām uzskatāmas daudzbērnu ģimenes, nepilnās ģimenes, personas ar invaliditāti, pensionāri, personas, kuras atbrīvotas no brīvības atņemšanas iestādēm, ilgstošie bezdarbnieki, personas ar dažāda veida atkarībām, bezpajumtnieki, politiski represētās personas, bērni u.c. personu grupas.

 

Konkursa nolikumu un pieteikuma veidlapu var skatīt šeit vai saņemt Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, Ventspilī, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no plkst. 13.00 līdz 16.00.

 

Konkursa nolikumu iespējams saņemt elektroniski, nosūtot pieprasījumu uz e-pastu dace.roge@ventspils.lv. Informāciju var saņemt, zvanot pa tālr. 636 01201.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: